HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Faktureringstjenester

Ricohs Faktureringstjenester er utarbeidet for organisasjoner som vil optimalisere regnskapsfunksjonene sine. Tjenesten gjør at bedrifter i eget tempo kan flytte kjøpere og leverandører fra papirbasert fakturering til raskere og mer kostnadseffektiv elektronisk fakturabehandling.

Papirbasert fakturering er kostbart både når det gjelder behandlingstiden for innkommende og utgående fakturaer og materialkostnadene involvert i prosessen. Elektronisk fakturering er enklere å spore og mindre utsatt for feil enn de manuelle prosessene, og en samlet oversikt gjør det enklere å svare på forespørsler og administrative henvendelser.

Vi hjelper dere med å videreutvikle faktureringsrutinene i et tempo som passer både organisasjonen, kundene og leverandørene. Noen kunder og leverandører kan for eksempel ha behov for å fortsette med en papirbasert løsning fordi det passer best med regnskapsrutinene deres, og løsningen vår er da enkel å tilpasse.

De skybaserte tjenestene våre gjør at bedriften enkelt kan kontrollere fakturabetaling og godkjenningsprosesser uansett sted, og inkluderer løsninger for både Accounts Receivable (kundekonto) og Accounts Payable (leverandørkonto). Begge er fleksible og skalerbare og kan tilpasses skiftende virksomhetsbehov. De administreres på en SaaS modell slik at dere lett kan styre kostnadene deres.

Hovedfunksjoner og fordeler

Ricohs faktureringstjenester hjelper dere med å oppnå bedre flyt i faktureringsarbeidet ved å introdusere effektive, sporbare faktureringsrutiner på tvers av organisasjonen.

Tjenesten vår kan hjelpe dere med å:

 • Redusere energi-, papir- og postkostnader ved å gå over fra papirbasert til elektronisk fakturering
 • Spare tid ved å effektivisere manuell arbeidsflyt og øke hastigheten på faktureringsbehandlingen
 • Øke produktiviteten ved å frigjøre ansatte til å fokusere på andre områder av virksomheten
 • Forbedre likviditetsstyringen med en klar oversikt over midler som er på vei inn i og ut av organisasjonen
 • Støtte opp om miljøbestemmelser ved å gå over til papirløs fakturering
 • Forbedre dokumentsikkerheten ved å redusere risikoene forbundet med fysisk transport og lagring

Faktureringstjenester

Denne tjenesten inkluderer:

 • Levering av utgående fakturaer gjennom digitale kanaler eller utskriftskanaler
 • Overgang fra papirkopi til digitalfakturering i et tempo som passer kundene deres
 • Automatisk formatering, sortering og levering av fakturaer i foretrukket format

Leverandør restkonto

Denne tjenesten inkluderer:

 • Innhenting av alle innkommende fakturaer fra flere kanaler, fra papir og e-post til elektronisk filoverføring
 • Konvertering av all e-post til digitalt format og levering til Enterprise Resource Planning (ERP)-programmet som en e-faktura
Eksempler på bruk av tjenester

Ricohs løsning gir effektivitetsgevinster på 63 %

Kundeeksempel 1 – Ricohs løsning gir effektivitetsgevinster på 63 %

Ricohs løsning for digital fakturabehandling har hjulpet en leverandør med å ta kontroll over den internasjonale leveransekjeden. Det automatiserte systemet har forenklet validering og godkjenning av fakturaer og redusert behandlingstiden for leverandørfakturaer.

De manuelle, papirbaserte systemene som denne verktøyleverandøren brukte til å behandle leverandørfakturaer, var ineffektive og tidkrevende. Selskapet trengte en mer effektiv løsning for fakturabehandling som ville automatisere manuelle systemer, effektivisere godkjenningsprosessen og sikre at leverandørfakturaer ble betalt i tide uten behov for å håndtere papirdokumenter.

Med en grundig forståelse av kundens forretningsbehov og -krav var Ricoh i stand til å omstrukturere prosessen. Vi introduserte en intelligent digital løsning for å automatisere prosessene for fakturagodkjenning og integrere dem direkte i selskapets eksisterende systemer, noe som gir nøyaktig finansinformasjon i sanntid.

Kundeeksempel 2 – Invoicing Services sparer sportsklærprodusent for EUR 3 millioner i året

Ricohs kunde, en velkjent sportsklærprodusent, brukte EUR 4 millioner i året på å distribuere fakturaer og kontoutskrifter på papir.

Faktureringsprosessen ble administrert av selskapets sentraliserte faktureringsavdeling, og fakturaer ble skrevet ut, lagt i konvolutter, sortert etter land og postlagt daglig. Andre transaksjonsdokumenter, som kontoutskrifter og ordrebekreftelser, ble utarbeidet månedlig.

Selskapet innså at de eksisterende prosessene var ineffektive og i stor grad avhengige av manuell behandling, så Ricoh ble forespurt om å tilby en administrert tjeneste som ville forenkle administreringen og redusere tilknyttede kostnader.

Sportklærprodusenten setter nå ut faktureringsprosessen til Ricoh. Transaksjonsdata, generert av selskapets ordrebehandlingssystem, behandles nå av Ricoh og brukes til å generere elektroniske fakturaer. I henhold til hver sluttbrukers preferanse blir fakturaene da enten lastet opp til en webportal for visning på nettet eller skrevet ut og ekspedert på konvensjonelt vis.

Selskapet arbeider nå med å migrere 80 % av kundene sine til elektronisk fakturering. Overgangen gir besparelser på EUR 3 millioner i året og sikrer at interne prosesser er i tråd med selskapets miljøpolitikk.

Relaterte tjenester

 • Print som en tjeneste

  Print som en tjeneste

  Et fullstendig sortiment av utskriftstjenester med rask produksjon og høy kvalitet levert i deres lokaler

 • Accounts receivable - archiving

  Arkivering av kundefordringer

  Forbedre kundeservice med rask, sentralisert, let tilgjengelig faktura arkivering

 • Accounts Payable

  Leverandørgjeld

  En enkel løsning å implementere som automatiserer fakturaer, godkjennelser, betaling og arkiveringsoppgaver

 • Sikker skanning og arkivering

  Sikker skanning og arkivering

  Beskytt din sensitive informasjon gjennom en digitaliseringsprosess.

 • Digital og offset trykk

  Digital og offset trykk

  En skreddersydd pakke av tjenester for alle behov innen høyt utskriftsvolum, spesialutskrifter og dokumentbehandling

 • Skanning og arkivering som en tjeneste

  Skanning og arkivering som en tjeneste

  Gå over til digitale arbeidsflyter og få enkel tilgang til dokumenter