HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Ricoh tilbyr et fullstendig sortiment av utskriftstjenester med rask produksjon og høy kvalitet. Vi administrerer disse på arbeidsplassen deres eller utfører dem på et Ricoh-produksjonssenter hvis det er behov for spesialutstyr. Ekspertteamet vårt er her for å samarbeide med dere om å finne ut hvilke tjenester som passer best i miljøet deres, og utarbeide en handlingsplan som er tilpasset arbeidsrutinene.

Utskrifts- og kopieringstjenestene våre omfatter utskrift og kopiering i svart/hvitt og farger med høyt volum og av høy kvalitet på et bredt utvalg papirtyper. Vi tilbyr også utskriftsløsninger i bredt format i både svart/hvitt og farger. Så neste gang dere har en konferanse, utstilling eller intern kampanje, kan vi hjelpe dere med å koordinere trykking og design av bannere, plakater og skilt.

Våre etterbehandlingstjenester omfatter et bredt utvalg av profesjonell etterbehandling for store utskriftsjobber, som bokbinding, mappeutskrift og sortering. Vi kan også levere forbruksvarer, fra brevpapir og papirtyper til skrivertoner for både Ricoh-utstyr og utstyr fra andre produsenter.

Med det webbaserte programvareverktøyet for jobbinnlevering er det enkelt å effektivisere administrasjon og bestilling av jobber og lett å spore jobber uansett sted. For å sikre konsekvens i hele forsyningskjeden kan vi også fungere som prosjektleder for alt eksternt arbeid, herunder med eksterne leverandører og tjenesteleverandører.

Hovedfunksjoner og fordeler

Løsningene innen print som en tjeneste omfatter produksjonsstyring og rådgivning i alle ledd for å hjelpe dere med alle utskrifts- og dokumentbehov. Vi tilbyr konkurransedyktige tjenestenivåavtaler (SLA) og optimalisering av hele utskriftsprosessen for å hjelpe dere med å redusere avfall.

Utskrifts- og kopieringstjenester

 • Administrasjon av utskriftskø og forbedringer av arbeidsflyt
 • Planlagt innsamling og levering
 • Feilsøking, for eksempel av manglende skrifter, bilder, sider, ødelagte filer og filer som ikke er levert i rekkefølge eller som er feil lagret

Etterbehandlingstjenester

 • Stifting for stående retning, stifting for liggende retning, dobbeltstifting eller stifting i bladformat
 • Plastrygginnbinding, strenginnbinding og spiralinnbinding
 • Hullingstjenester for å legge til rette for standardpermer eller hullperminnsatser
 • Alternativer med fals for et brettet sluttprodukt og forenklet ilegging i konvolutter

Utskriftstjenester for bredt format

 • Bannere, plakater og vanlige skilt
 • Byggtekniske planer og arkitekttegninger
 • A2, A1 og A0 som standard og veldig brede formater tilgjengelig på forespørsel

Elektronisk innlevering av jobb

 • Inkluder flere jobber i én enkelt ordre for raskere behandling
 • Lagre hyppig utskrevne dokumenter så det blir enkelt å skrive dem ut på nytt
 • Vis katalogen over hustrykkeriets tjenester fra én plassering
 • E-postvarsling for sporing og administrasjon av jobber

Ekstern administrasjon

 • Ett enkelt kontaktpunkt
 • Mulig å dekke behov for spesialutskrifter, som offsettrykk og litografi
 • Tilbyr kvalitetskontroll, SLA-overvåking og fakturarapportering

Levering av forbruksvarer

 • Et bredt sortiment av papirtyper som passer for alle brukerbehov
 • Førsteklasses, standard eller økonomiske medier tilgjengelig med vanlig, glanset eller silkebelagt overflate
 • Papir er sertifisert som EU Ecolabel (blomsten)
 • Papirmøller er sertifisert som ISO 14001, ISO 9001, EMAS

Digitale tjenester

 • CD-brenning for å lagre papirdokumenter eller digitale filer på CD for enkel lagring og henting
 • Filkonverteringer fra papirdokumenter eller digitale filer til PDF-format, inkludert filkontroll, forhåndssjekk og levering
 • OCR-tjenester for skanning av papirdokumenter og bearbeiding av utskrevet tekst samt håndskriftgjenkjenning (ICR), som også inkluderer feilvalidering

Relaterte tjenester