Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Communication Services

Ricohs Communication Services tilbyr skreddersydde samarbeidsløsninger som gjør det lett å tilrettelegge for dialog mellom ansatte, partnere og kunder. Enten dere ønsker deling av informasjon i sanntid, virtuell kundestøtte, profesjonelt konferanseutstyr eller målrettet digital skilting, kan vi utvikle, levere og tilby støtte for verktøyene dere trenger for bedre forretningsdrift.


Supersamhandling

Teknologiske nyvinninger endrer stadig måten vi samarbeider på. Ricohs supersamhandlingsplattform gjør det enklere å jobbe i takt, uavhengig av avstand og kompleksitet.

Supercollaboration

Ricohs kognitive tavler

Ricohs kognitive tavler

Ricoh forandrer måten team samarbeider for å skape noe nytt. Tenk deg å kunne tegne og skrive ned ideer i møter, og automatisk få disse oversatt til flere språk slik at deltakere over hele verden kan delta. Vekk med flip-over og huskelapper. Ricohs kognitive tavle kan til og med administrere dine saklister samt lage oppsummeringer av notater og oppgaver. Slik får ditt team mer tid til å fokusere på ekte innovasjon.

Relaterte produkter

 • video conferencing systems

  Video conferencing systems

  Ricohs kompakte og bærbare videokonferanseløsninger er innovative og lar deg kommunisere og samarbeide på enkelt vis, uansett hvor du befinner deg.

 • Interaktive tavler

  Interaktive tavler

  De interaktive tavlene fra Ricoh har skjerm med høy oppløsning og glatt underlag og er perfekte for å dele, utvikle og skrive ned idéer.

 • Projektorer

  Projektorer

  Ricoh har digitale projektorer for presentasjoner, kommunikasjon og samarbeid som passer til både møterom og konferansesentere.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss