Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Communication Services

Å finne den rette balansen mellom det de ansatte ønsker (fleksibelt arbeid, mobilitet) og det bedriftens IT-tjeneste skal levere (sikkerhet, etterlevelse, standardiserte prosesser) er en utfordring for enhver bedrift. Hva om bare ett kontaktpunkt kan gi deg tilgang til de aller beste teknologiløsningene og systemene fra verdens ledende leverandører av samarbeidsløsninger? Ricoh gir en ny og unik måte å utnytte teknologien dine medarbeidere trenger for å jobbe smartere og øke produktiviteten.

Utforsk mulighetene dine: Løsninger og portefølje


Smarte møtesteder

Smarte møtesteder

Forbedre produktiviteten med Ricohs administrerte møtesteder. Fra fullt tilpassede møterom eller styrerom til bruksklare steder for små, uformelle møter - vi har en løsning som tilfredsstiller dine behov.

Les mer


Samarbeidsverktøy

Gjør møtene dine en multi-sensorisk opplevelse uansett hvor deltakerne befinner seg med Ricohs skreddersydde utvalg av samarbeidsverktøy.

Les mer

Samarbeidsverktøy

Digital Signage

Digital Signage

Administrer hele bedriftens kommunikasjon fra en enkel, sikker, skybasert plattform med Ricohs løsning for Digital Signage.

Les mer


Administrasjon av arbeidsplassen

Optimaliser den eksisterende, fysiske arbeidsplassen ved hjelp av administrasjonssystemer for arbeidsplassen som analyserer forretningsprosessene.

Les mer

Administrasjon av arbeidsplassen

AV Managed Service

Audio Visual Managed Service

Øk forretningsytelsen og lindre presset på IT-avdelingen ved hjelp av administrerte tjenesteløsninger for det audiovisuelle utstyret ditt.

Bedriftstjenester

Bedriftstjenester

Frigjør viktig forretningsinformasjon og skap skreddersydde arbeidsplassløsninger som driver produktivitet gjennom digital transformasjon.

SMB Solutions

SMB-løsninger

Voksende bedrifter trenger arbeidsplassløsninger som kan tilpasses og levere resultater med det samme. Ricohs SMB-løsninger er designet for rask iverksetting og skalerbarhet.

Relaterte produkter

  • Interaktive tavler

    Interaktive tavler

    De interaktive tavlene fra Ricoh har skjerm med høy oppløsning og glatt underlag og er perfekte for å dele, utvikle og skrive ned idéer.

  • Projektorer

    Projektorer

    Ricoh har digitale projektorer for presentasjoner, kommunikasjon og samarbeid som passer til både møterom og konferansesentere.


Vil du vite mer?

Kontakt oss i dag for å diskutere behovene dine og hvordan vi kan forbedre arbeidsplassen din.

Kontakt oss