Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.


Er du klar for å oppgradere kommunikasjonssystemene til virksomheten din?

Kontakt oss for å finne ut hvordan våre løsninger for digital signage vil revolusjonere dine kunder og ansattes kommunikative opplevelse

Kontakt oss

Digital Signage

Er det på tide å sikre at den globale bedriftskommunikasjon din er konsekvent? Våre løsninger for digital signage gir deg full kontroll over den interne merkevarebyggingen, overalt hvor bedriften opererer, 24 timer i døgnet.  

Det brukervennlige, skybaserte innholdshåndteringssystemet gjør det mulig å:   

  • Forbedre besøksopplevelsen ved å ønske gjester velkommen når de ankommer 
  • Forbedre intern kommunikasjon på tvers av organisasjonen  
  • Dele relevant informasjon i tide 
  • Administrere meldinger til forskjellige steder innenfor samme system 
  • Forbedre merkevaren og imaget  

Sørge for at ansatte aldri går glipp av viktige kunngjøringer med løsninger for digital signage som forener en spredt arbeidsstyrke og bygger en kultur med åpen kommunikasjon

Hovedfunksjoner og fordeler

Skap et profesjonelt bilde på tvers av bedriften

Ønsk gjester velkommen når de kommer til kontoret, eller gi et godt førsteinntrykk for nye kandidater som kommer til intervju. 

Digital signage viser at bedriften er et profesjonelt, fremtidsrettet og innovativt selskap å jobbe for eller gjøre forretninger med.  Uansett hvilken skjermstørrelse du trenger, og hvor du trenger det, kan Ricoh designe, implementere og administrere løsningen som passer for deg.  

Ikke bryt kommunikasjonsflyten

Et effektivt nettverk av løsninger for digital signage trenger ikke bare å bli sett – det trenger riktig maskinvare og programvare. Ekstern diagnostikk og støtte døgnet rundt gjør at meldingene ankommer i tide rundt om i verden.