Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Communication Services

Å finne den rette balansen mellom det de ansatte ønsker (fleksibelt arbeid, mobilitet) og det bedriftens IT-tjeneste skal levere (sikkerhet, etterlevelse, standardiserte prosesser) er en utfordring for enhver bedrift. Hva om bare ett kontaktpunkt kan gi deg tilgang til de aller beste teknologiløsningene og systemene fra verdens ledende leverandører av samarbeidsløsninger? Ricoh gir en ny og unik måte å utnytte teknologien dine medarbeidere trenger for å jobbe smartere og øke produktiviteten.

Utforsk mulighetene dine lenger ned: Løsninger, kundecaser og portefølje


Smarte møtesteder

Smarte møtesteder

Forbedre produktiviteten med Ricohs administrerte møtesteder. Fra fullt tilpassede møterom eller styrerom til bruksklare steder for små, uformelle møter - vi har en løsning som tilfredsstiller dine behov.


Samarbeidsverktøy

Gjør møtene dine en multi-sensorisk opplevelse uansett hvor deltakerne befinner seg med Ricohs skreddersydde utvalg av samarbeidsverktøy.

Samarbeidsverktøy

Digital skilting

Digital skilting

Administrer hele bedriftens kommunikasjon fra en enkel, sikker, skybasert plattform med Ricohs digitale signeringsløsninger.


Administrasjon av arbeidsplassen

Optimaliser den eksisterende, fysiske arbeidsplassen ved hjelp av administrasjonssystemer for arbeidsplassen som analyserer forretningsprosessene.

Administrasjon av arbeidsplassen
Bedriftstjenester

Bedriftstjenester

Frigjør viktig forretningsinformasjon og skap skreddersydde arbeidsplassløsninger som driver produktivitet gjennom digital transformasjon.

SMB Solutions

SMB-løsninger

Voksende bedrifter trenger arbeidsplassløsninger som kan tilpasses og levere resultater med det samme. Ricohs SMB-løsninger er designet for rask iverksetting og skalerbarhet.

Find out more about Ricoh Case Studies

 • Amager Ressourcecenter, Copenhill

  Amager Ressourcecenter, Copenhill

  Ricoh equips resource centre with integrated audiovisual and print solutions

 • Mitsubishi Electric

  Mitsubishi Electric

  Ricoh Interactive Whiteboards facilitate secure cross-border collaboration

 • Mama Works

  Mama Works

  Workplace services extended to clients on a pay-per-use basis

Relaterte produkter

 • video conferencing systems

  Video conferencing systems

  Ricohs kompakte og bærbare videokonferanseløsninger er innovative og lar deg kommunisere og samarbeide på enkelt vis, uansett hvor du befinner deg.

 • Interaktive tavler

  Interaktive tavler

  De interaktive tavlene fra Ricoh har skjerm med høy oppløsning og glatt underlag og er perfekte for å dele, utvikle og skrive ned idéer.

 • Projektorer

  Projektorer

  Ricoh har digitale projektorer for presentasjoner, kommunikasjon og samarbeid som passer til både møterom og konferansesentere.


Vil du vite mer?

Ta kontakt og snakk med oss om dine behov og hvordan vi kan forbedre din arbeidsplass.

Kontakt oss