homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Samarbeidsverktøy

Har du medarbeidere som må reise til møter fordi teknologien de har tilgjengelig på arbeidsplassen ikke er stabil nok? Er det på tide å legge til rette for fjernarbeid og samtidig redusere bedriftens karbonfotavtrykk?

Skybaserte løsninger gjør det lettere å holde kontakten og gjennomføre møter hvor flere sanser tas i bruk. Bli mer produktiv og legg til rette for fleksibelt arbeid ved hjelp av verktøy som lar deg redusere reisekostnader med opp til 75%.

Hovedfunksjoner og fordeler

Velg en partner som forstår hvordan du gjør forretninger

Med den rette teknologipartneren som designer og implementerer en arbeidsplassløsning som passer til dine behov, kan du forbedre måten bedriften din jobber på. Kjernen i vårt tilbud er evnen til å samarbeide sømløst via tale, video og interaktiv visning. Med Ricoh som partner kan du:   

  • Forbedre jobbtilfredshet og ansattes engasjement ved å levere den teknologien de ansatte trenger for å gjøre arbeidshverdagen bedre 
  • Øke produktiviteten til arbeidsstyrken ved å fjerne hindringene som holder dem tilbake 
  • Muliggjøre fleksibelt arbeid som fungerer sømløst på en hvilken som helst enhet 
  • Oppbevare informasjonen trygt og sikkert med verktøy som gir høyest mulig databeskyttelse 
  • Leve opp til en plan for bærekraftig utvikling ved å redusere reising og bruk av papirbaserte møteteknikker 
  • Tiltrekke deg nye topptalenter ved å demonstrere at du vil gi dine ansatte den beste teknologien   
Vi tilbyr også opplæring og støtte, slik at dine ansatte lærer å bruke utstyret og får mest mulig ut av å jobbe sammen i en digital verden.


Er du klar for å forbedre samhandling og øke de ansattes tilfredshet med arbeidsplassen?

Kontakt oss og la ekspertene våre vise deg hvordan arbeidsstyrken kan samhandle sømløst med stemme, video og interaktive skjermer.

Kontakt oss