Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Samarbeidsverktøy

Har du medarbeidere som må reise til møter fordi teknologien de har tilgjengelig på arbeidsplassen ikke er stabil nok? Er det på tide å legge til rette for fjernarbeid og samtidig redusere bedriftens karbonfotavtrykk?

Skybaserte løsninger gjør det lettere å holde kontakten og gjennomføre møter hvor flere sanser tas i bruk. Bli mer produktiv og legg til rette for fleksibelt arbeid ved hjelp av verktøy som lar deg redusere reisekostnader med opp til 75%.

Hovedfunksjoner og fordeler

Velg en partner som forstår hvordan du gjør forretninger

Med den rette teknologipartneren som designer og implementerer en arbeidsplassløsning som passer til dine behov, kan du forbedre måten bedriften din jobber på. Kjernen i vårt tilbud er evnen til å samarbeide sømløst via tale, video og interaktiv visning. Med Ricoh som partner kan du:   

  • Forbedre jobbtilfredshet og ansattes engasjement ved å levere den teknologien de ansatte trenger for å gjøre arbeidshverdagen bedre 
  • Øke produktiviteten til arbeidsstyrken ved å fjerne hindringene som holder dem tilbake 
  • Muliggjøre fleksibelt arbeid som fungerer sømløst på en hvilken som helst enhet 
  • Oppbevare informasjonen trygt og sikkert med verktøy som gir høyest mulig databeskyttelse 
  • Leve opp til en plan for bærekraftig utvikling ved å redusere reising og bruk av papirbaserte møteteknikker 
  • Tiltrekke deg nye topptalenter ved å demonstrere at du vil gi dine ansatte den beste teknologien   
Vi tilbyr også opplæring og støtte, slik at dine ansatte lærer å bruke utstyret og får mest mulig ut av å jobbe sammen i en digital verden.


Er du klar for å forbedre samhandling og øke de ansattes tilfredshet med arbeidsplassen?

Kontakt oss og la ekspertene våre vise deg hvordan arbeidsstyrken kan samhandle sømløst med stemme, video og interaktive skjermer.

Kontakt oss