Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

SMB-løsninger

Voksende bedrifter trenger kostnadseffektive arbeidsplassløsninger som kan tilpasses og levere resultater med det samme. Ricoh tilbyr SMB-forhåndsdefinerte møteromsløsninger designet for rask distribusjon, skalerbarhet og brukervennlighet.   

Våre arbeidsplassløsninger er tilgjengelige med kapitalfinansieringsalternativer og 3 til 5 års abonnementsplaner som inkluderer all maskinvare, programvare, kundestøtte, vedlikehold, reparasjoner og utskiftninger. Helt uten forhåndsinvesteringer og med fleksible betalingsplaner som er optimale for din bedrift, kan du holde kostnadene under kontroll, samtidig som du tiltrekker deg og beholder topptalenter ved å tilby de beste arbeidsmiljøene.

Hovedfunksjoner og fordeler

Rask distribuering og skalerbarhet for fremtiden

Ikke bare er Ricoh-løsninger raske og enkle å distribuere – vi tilbyr skalerbare, skybaserte plattformer som kan endres og tilpasses etter hvert som bedriften vokser.  

Hvis du nettopp har startet opp, kan du spare deg for mye arbeid i fremtiden ved å ha riktig infrastruktur og system for administrasjon av arbeidsplassen helt fra starten av. Hvis du allerede er et etablert selskap, kan vi hjelpe deg med å gjennomgå og analysere forretningsprosessene dine og tilby passende finansieringsmuligheter som kan frigjøre kontantstrømmen din. Vi kan designe en arbeidsplasstrategi som holder deg konkurransedyktig og gjør det mulig å skalere opp eller ned, avhengig av dine gjeldende forretningsbehov. 

Smarte møteromspakker som er enkle å kjøpe

Våre smarte møteromspakker gir deg en hensiktsmessig løsning som er enkel å kjøpe og tilfredsstiller dine behov. Med all maskinvare, programvare og periferiutstyr inkludert, i tillegg til installasjon og kontinuerlig støtte fra Ricoh, vil møterommene dine være svært effektive og godt egnet for samarbeid.   

Enten du trenger å designe et smart møterom, konfigurere ditt ideelle og uformelle møtested eller utforske løsninger for digital skilting, kan vi jobbe med deg for å utvikle en ferdig pakke som er rask å distribuere og kostnadseffektiv.


Er du klar for forandring?

Kontakt oss i dag og en av våre eksperter vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene for din arbeidsplass.

Kontakt oss