Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Supersamhandling

Hva er supersamhandling?

En supersamhandlingsplattform fra Ricoh forener maskinvare, programvare og tjenester som vil endre måten du jobber sammen med kolleger på, både på kontoret og på tvers av landegrenser. Dette verktøyet lar deg optimalisere måten du utnytter arbeidsplassen på, slik at du kan prestere som en superhelt.

Med liten eller ingen forhåndsinvestering utvikler, implementerer og styrer Ricoh en samarbeidsplattform som tilpasses din bedrift på en kostnadseffektiv måte, noe som gir deg full kontroll over løpende kostnader.

Våre supersamhandlingsplattformer kombinerer kraftig fastvare som interaktive tavler, videokonferansesystemer og projektorer i en åpent og sikkert miljø. Vi tilbyr enkel og sikker tilgang fra et bredt utvalg av tredjepartsenheter via en dedikert nettsky. Og vi hjelper deg å forandre din fleksibilitet, produktivitet og effektivitet.

Ricoh leverer supersamhandling som en administrert tjeneste med enkeltkildesignal, installasjon og vedlikehold. Dette gir deg muligheten til å raskt skalere og ned, og sørge for at kommunikasjons- og samarbeidssystemene dine alltid leverer. 

Video:

Hovedfunksjoner og fordeler

Økt fleksibilitet.

Ved å kombinere kraftig fastvare med en rekke programvarer og  smartverktøy og underbygge den med verdensomspennende støtte, kan en superplattform fra Ricoh forandre måten du arbeider på. Alt sammenkobles sømløst, og du vil ha tilgang til dine samhandlingsverktøy hvor som helst, samtidig som du har kontroll over hvem som har tilgang til dem, og hvem som kan bruke dem. Vår fleksible tilnærming gjør også at du enkelt kan beholde eksisterende systemer og unngå både forhåndskostnader og endringer på nettverket.

Økt produktivitet.

Supersamhandling gir deg den samme kontakten i møterommet, selv om dere er på hver deres side av planeten. Verktøyene lar deg minske karbonavtrykket, samtidig som dine ansatte enklere kan balansere arbeid og fritid. Kraftige funksjoner som notater i sanntid og smart-assistenter gjør livet enklere, også når dere arbeider i samme rom.

Økt effektivitet.

Med supersamhandling får du tilgang til intelligente, forenklede og sammenkoblede verktøy som hjelper deg med å håndtere dine eiendeler og eiendommer på en mer effektiv måte. Du kan koordinere møteromsreservasjoner, og med  styringsfunksjoner kan du få oversikt i sanntid over hvordan arbeidsplassen benyttes. Innføringen medfølger minimale forhåndskostnader og lave løpende utgifter, og du kan skalere opp eller ned etterhvert som mulighetene og behovene endrer seg.

Supersamhandling: en effektiv og komplett tilnærming

Supersamhandling bringer med seg et enormt utvalg av samhandlings- og kommunikasjonsutstyr, tjenester, samt tredjepartsenheter og teknologier. I tillegg er den fleksibel og framtidssikker på grunn av sin innebygde støtte for kommende AI-verktøy og Cognitive Computing-løsninger. Vi utvikler og opprettholder en plattform som møter dine spesifikke behov, og med et utstrakt globalt nærvær kan du være trygg på at du du vil få ytelse og oppfølging uansett hvor du opererer i verden.


Relaterte kundecaser

 • AkzoNobel

  AkzoNobel

  Ricoh collaboration solutions enable AkzoNobel to communicate effectively and with low environmental impact .

 • Jeroen Bosch Hospital

  Jeroen Bosch Hospital

  Ricoh's Patient Workflow Management enables patients to self-register, allowing visitors easy access to all the logistical details they need for their hospital stay.

Relaterte produkter

 • video conferencing systems

  Video conferencing systems

  Ricohs kompakte og bærbare videokonferanseløsninger er innovative og lar deg kommunisere og samarbeide på enkelt vis, uansett hvor du befinner deg.

 • Interaktive tavler

  Interaktive tavler

  De interaktive tavlene fra Ricoh har skjerm med høy oppløsning og glatt underlag og er perfekte for å dele, utvikle og skrive ned idéer.

 • Projektorer

  Projektorer

  Ricoh har digitale projektorer for presentasjoner, kommunikasjon og samarbeid som passer til både møterom og konferansesentere.