Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

×

Sustainability Management Services

Har du et lite eller stort volum av dokumenter som skal håndteres? Ricoh har i alle tilfeller løsningene som gjør utskriftsflåten din og forretningsprosessene dine bærekraftige slik at du reduserer CO2-utslippene dine mest mulig og forbedrer de sosiale konsekvensene av handlingene dine. Sustainability management-tjenestene fra Ricoh hjelper deg med å effektivisere energibruken, spare på ressursene og øke menneskers velvære slik at du kan nå målene dine om å bli en bærekraftig bedrift på en måte som passer for organisasjonen din.


Sustainability Management Services-portefølje

Bærekraftighet står i sentrum for alt vi gjør, og vi tilbyr et utvalg av bærekraftige tjenester, produkter og produktfunksjoner som hjelper organisasjoner med å spare på energien, ressursene og øke menneskenes velvære.

Sustainability Management Services-portefølje

Programmet for forbedret bærekraft

Programmet for forbedret bærekraft

Dette er en praktisk og godkjent femtrinns konsulentprosess, og som er i tråd med interne retningslinjer og arbeidsprosesser. Programmet skal hjelpe organisasjoner å oppnå umiddelbare og målbare reduksjoner i CO2-utslippene sine, gjennom optimalisert dokumenthåndtering og arbeidsflyt.


Program for administrasjon av utgåtte produkter

Ricohs returprogram «Resource Smart Return Programme» gir deg mange muligheter for å returnere utgåtte deler og forbruksvarer fra kontor- og produksjonsskrivere i flere regioner.

Program for administrasjon av utgåtte produkter