Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Vår portefølje

Ricoh har en kultur for bærekraft, og vi bruker interne ressurser og prosesser for å hjelpe deg med å avdekke og utnytte forholdet mellom bedriften din, dine ansatte, kundene dine og miljøet. Dette oppnår vi gjennom Ricohs portefølje av bærekraftige tjenester, produkter og produktfunksjoner.

Energieffektivitet

Følgende produkter og tjenester har blitt utviklet for å hjelpe bedrifter med å gjøre energiforbruket og driftskostnadene mer effektive:

 • Sustainability Optimisation Programme - En femtrinns konsulentprosess som gir umiddelbare og målbare reduksjoner i CO2-utslippene fra dokumentprosessen.
 • Carbon Balanced Production Printing - En trestegs konsulentprosess som hjelper tilbydere av produksjonsskrivere med å analysere, forbedre og nøytralisere karbonutslipp.
 • Energieffektive produkter - Mange av produktene våre er markedsledende når det gjelder energieffektivitet takket være innovasjoner som Quick Start-Up teknologi, lavenergi hvilemodus, rask endring fra dvale- til driftsmodus og et redusert smeltepunkt for tonere.
 • Energistyringsverktøy og -programvare - Mange av produktene våre har innebygde funksjoner eller tilleggsfunksjoner som er utviklet for å øke energieffektiviteten:
  • Ukedagstimer - slår enhetene av om natten og i helgene, noe som reduserer energiforbruket med opptil 40 %
  • Nattsensor - slår av enhetene når den oppdager mørke
  • EcoModus - den mest energieffektive tidsinnstillingen som raskt plasserer enhetene i hvilemodus
  • Visualiseringsverktøy for energi og papirforbruk - rapporterer om energi- og papirforbruk for individuelle brukere
  • @Fjerndiagnostikk - sporer utstyrsflåtens resultater og sammenlikner disse med målene om bærekraft og sammenlikner hvordan denne bærekraften utvikler seg i forhold til nøkkelindikatorer for bærekraft

Ressurssparing

Ricohs portefølje av bærekraftige enheter inkluderer flere gjenbruksprodukter og -tjenester som støttes av Ricohs egne «Comet Circle»-prinsipp, og som er i perfekt harmoni med kravene til sirkeløkonomien.

 • Resirkulerte produkter, deler og utstyr - Greenline-skriverne våre er produsert utelukkende av høykvalitets multifunksjonsskrivere som har gjennomgått prosessen med datafjerning. Disse har et langt lavere CO2-utslipp enn enheter som er laget av nye råvarer.
 • Gjenbruksmaskiner - Ricohs «Resource Smart Return Programme» gjør det enkelt å returnere utgåtte produkter og brukte forbruksvarer.
 • Mindre og lettere deler - Mange av de siste multifunksjonsskriverne våre er mer enn 65 % lettere og mindre enn tidligere modeller i samme kategori. Vi bestreber oss på å bruke færre ressurser for å utvikle robuste enheter.
 • Resirkulert materiale fra alternative kilder - Biologisk fornybare biomasseressurser som biobasert plast og biomassetoner er en integrert del av produksjonsprosessen vår. Enhetene våre er delvis produsert av biobasert plast og stål fra elektriske ovner. Innebygd ressurseffektivitet i produktene våre
 • Høyhastighets dobbeltsidig utskrift - Alle Ricoh multifunksjonsskrivere har en tosidig utskriftsfunksjonalitet slik at du sparer papir ved å bruke enkel dobbeltsidig utskrift. Færre stifter - En unik funksjon ved Ricohs multifunksjonsskrivere som fester inntil fem sider sammen uten at du trenger å bruke én eneste stift.
 • «Print & Share Eco»-skriverdriver - Bidrar til å redusere papirforbruket og avfallet med ett enkelt klikk ved å eliminere uønskede sider og slå sammen hvite områder for å skrive ut flere sider på ett ark
 • Resirkulert papir fra bærekraftige skoger - Kontorproduktene våre er laget for å fungere optimalt med resirkulert papir, og vår egen papirserie stammer fra bærekraftig skogbruk.

Menneskelig trivsel

Ricohs trivelstilbud inneholder produkter og tjenester som legger vekt på inkludering, velvære for sluttbrukeren, komfort og sikkerhet.

 • Utskriftssikkerhet for produkter og tjenester - Gjennom en kombinasjon av Ricohs sikre maskinvare, programvare og tekniske ekspertise hjelper vi kundene våre med å oppnå økt utskriftssikkerhet og konfidensialitet.
 • Gjenbruksprodukter for utviklingsland - Enheter som har vært brukt tidligere tilbys til utviklingsland til en lav pris for å møte etterspørselen etter fargeskrivere.
 • Universell utforming og tilgjengelighetsløsninger - Kontorutstyret vårt er designet for å innlemme funksjoner som forbedrer tilgjengeligheten på produktet og letter brukervennligheten, for å møte kravene til alle sluttbrukerne.
 • Vår hybride multifunksjonsskriver - For nødhjelpsaktiviteter og utviklingsland hvor det ofte inntreffer strømbrudd, har vi utviklet en batteridrevet multifunksjonsskriver som fungerer når strømnettet er nede.
 • Bruker- og operatørtrivsel - produkter og tjenester som tar hensyn til operatørens helse, miljø og trivsel.


Dette er bare noen av måtene Ricohs «Sustainability Management-tjenester» kan hjelpe deg til å bli mer energieffektiv, ressurssmart og øke de ansattes trivsel. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe organisasjonen din til å blir mer bærekraftig.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss