Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

RICOH Spaces

Etter COVID-19 er utnyttelsesgraden på den gjennomsnittlige arbeidsplassen bare 35–50 %. Hvis du ser at behovene til virksomheten din og de ansatte endrer seg raskere enn arbeidsplassen din kan holde tritt med, er du ikke alene.

Ricoh har laget en smart løsning, RICOH Spaces, som kan hjelpe virksomheten din med å skape et trygt arbeidsmiljø. Du kan reservere og automatisk tildele en arbeidspult til hver enkelt ansatt. Det gjør det også mulig å automatisere og optimalisere arbeidsplasser, og tilby et optimalt arbeidsmiljø for den ansatte – i tillegg til at virksomheten kan opprettholde sin konkurranseevne og fortsatt kan tilby kunden gunstige priser.Hva er de viktigste fordelene med RICOH Spaces?

 • Automatisk og intelligent: Kan knyttes til dine eksisterende verktøy for å opprette én enkelt datakilde og automatisering. 
 • Raskt og enkelt: Gjør at du lett kan tilpasse deg den nye normalen. 
 • Gjør samarbeid enklere og bedre: Korriger ineffektive måter å jobbe på, forbedre samarbeidet og reduser kostnadene.

Last ned brosjyre

Key Benefits


En komplett verktøykasse som gjør arbeidsplassen bedre

 • Desk booking

  Reservering av arbeidspult

  Ricoh Spaces har enkel, men likevel kraftig funksjon for reservering og tildeling av arbeidspulter, og regler for dette. Det gir deg mer fleksibilitet og bedre kontroll over arbeidsplassen din, slik at du kan tilpasse systemet etter hvert som behovene til virksomheten endrer seg.

 • Meeting Room Management

  Administrering av møterom

  Det er enkelt å reservere rom uansett hvor du er, med full nettbasert tidsplanvisning, interaktiv etasjeplan, mobilapplikasjon og rompaneler.

 • Wayfinding

  Skilting og kart

  Gi arbeidsplassen din liv med interaktive, digitale etasjeplaner. Du får en ytterst visuell, sømløs reservering og administrering av arbeidspulter, rom og arealer.

 • Service requests

  Serviceanmodninger

  Fleksibel håndtering av serviceanmodninger effektiviserer forretningsprosessene dine. Opprett og administrer serviceanmodninger, bestem hvilken informasjon du vil innhente og hvilke alternativer som skal være tilgjengelige.

 • Return to work

  Tilbake på jobben

  Du kan planlegge kontorkapasitet og antall tilstedeværende, godkjenne tilgang og spore hvor folk befinner seg. Viktige funksjoner inkluderer: Aktivering eller deaktivering av arbeidspulter som kan reserveres, og innhenting ansattes helsestatus og sporbarhetsdata.

 • Internet of Things (IoT)

  Tingenes internett (IoT)

  Ta i bruk den siste IoT-sensorteknologien i virksomheten for å innhente detaljerte sanntidsdata om arealene dine.

 • Digital Signage

  Digital skilting

  Presenter meldinger, budskap og annet nyttig innhold på de digitale skjermene. Viktige funksjoner inkluderer: Administrering av skjermnettverket fra hvor som helst, og bruk av kontrollpaneler med sanntidsdata fra kilder som f.eks. Power BI.

 • Visitor Management

  Administrering av besøkende

  Gjør et godt førsteinntrykk, øk sikkerheten og støtt opp under dine ansattes produktivitet med Ricoh Spaces Visitor Management.

Få kontrollen over dine daglige gjøremål på arbeidsplassen

 • Workplace Insights

  Workplace Insights – innsikt i arbeidsplassen

  RICOH Spaces Workplace Insights gir bedrifter muligheten til å forstå hvordan arbeidsplassen deres blir brukt, og lar dem korrigere dårlig atferd, forbedre samarbeidet og til og med redusere kostnadene.

 • Mobile App

  Mobilapp

  RICOH Spaces' mobilapplikasjon gir deg full kontroll over arbeidsplassen. Medarbeiderne kan reservere rom og arbeidspulter, opprette serviceanmodninger og annet mens de er på farten.

 • Room Booking Panels

  Room Booking Panels – paneler for romreservasjon

  Med et klart overblikk over tilgjengeligheten med RICOH Spaces Room Panels, kan du reservere tilgjengelige rom raskt og effektivt når du trenger det mest.


Ta kontakt

Kontakt oss hvis du vil vite mer om Ricoh Spaces.

Ta kontakt nå