Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for små bedrifter

Verdenen har endret seg for små bedrifter. For å opprettholde god samhandling med kundene, leverandørene og de ansatte bør du satse på hybridarbeid og digital transformasjon. I tillegg bør du optimalisere driften for å kunne skape vekst.

Vi jobber med deg for å finne løsningene som passer din bedrift best, og som bidrar til langvarig suksess. Vår samarbeidsteknologi er sikker og brukervennlig og kan skaleres etter hva du har behov for. Den tilrettelegger for at dine ansatte kan jobbe på en mer bærekraftig måte fra hvor som helst ved at prosessene automatiseres og forbedres . Fleksible betalingsplaner gjør at du kan prioritere kontantflyten og konsentrere deg om å skape bærekraftig vekst.

Med lokale team over hele EMEA-regionen tilbyr vi små bedrifter støtte og veiledning døgnet rundt på lik linje med store bedrifter.


Løsninger som gjør det mulig å jobbe sammen
fra hvor som helst
Digitaliserings hurtigtest

Digitaliserings hurtigtest

Hvor langt har din bedrift kommet i digitalisering?

Ta testenLes om hvordan vi har hjulpet andre tilsvarende bedrifter

Dette utvalget av kundehistorier illustrerer hvordan Ricoh kan hjelpe bedriften din med tilrettelegging for eksternt arbeid, automatisering av forretningsprosesser, implementering av IT- og skyinfrastruktur, sikkerhet på arbeidsplassen og en forbedret kundeopplevelse. 

Les mer

Les om hvordan vi har hjulpet andre tilsvarende bedrifterTa kontakt!

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss