Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for kundeopplevelse i små bedrifter

For at en liten bedrift skal kunne skille seg ut i mengden må den tilby en kundeopplevelse som er i toppsjiktet.
Ricoh jobber sammen med deg for at du skal få flere forretningsmuligheter, skape økt engasjement og yte enda bedre kundeservice. Våre løsninger hjelper deg med økt fjernsalg, sikrer dataene dine, effektiviserer prosessene og reduserer avfallsmengden.


De viktigste fordelene av å forbedre kundeopplevelsen

 • Tiltrekk deg nye kunder

  Tiltrekk deg nye kunder

  Dra fordel av digitale salgsverktøy for å tiltrekke deg nye kunder og beholde de eksisterende. Gi de ansatte digitale verktøy som gjør at de lettere kan kommunisere og samhandle med kundene på den måten de foretrekker.

 • Bedre kundeservice

  Bedre kundeservice

  Ved hjelp av de rette verktøyene kan de ansatte levere kundeservice i verdensklasse. Hver gang de har kontakt med kunden kan være en mulighet til å styrke relasjonen og forbedre de langsiktige resultatene.

 • Hold kontakten

  Hold kontakten

  Utvid markedsføringen og skap flere muligheter for fjernsalg mens de ansatte tilpasser seg nye måter å jobbe på. Nå ut til et større publikum med en plattform for videosendinger, strømming og opptak.

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Følgende løsninger kan hjelpe deg med å skape en solid og stabil kundeopplevelse.

 • Kundemøter på nett

  Kundemøter på nett

  Fleksible videokonferanse- og samarbeidsverktøy til å kommunisere og samhandle med kundene.


Ta kontakt!

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss