Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for fjernarbeid for små bedrifter

Enkle løsninger for å koble til og engasjere team

Å gi ansatte muligheten til å jobbe hjemmefra kan virke utfordrende for små bedrifter, spesielt i perioder med store endringer. Vi hjelper med å implementere fjernarbeid i bedriften slik at du kan fokusere på det som betyr mest: kundene dine.

Brukervennlige løsninger som kan implementeres raskt for å minimere avbrudd i den daglige driften. Dette trenger ikke å være en avskrekkende prosess. Ricohs rådgivere veileder og støtter organisasjoner for å oppnå sømløs tilkobling av teamene for fjernarbeid.

Overgang til effektivt fjernarbeid

 • Virksomhetskritiske prosesser

  Virksomhetskritiske prosesser

  Prosesser som for eksempel fakturering og leverandørreskontro kan overføres til skyen for å garantere sikkerhetskopiering og sikkerheten for virksomhetskritiske prosesser.


 • Sikker overføring

  Sikker overføring

  Ricoh har erfaringen som kreves for å kunne overføre forretningsdriften din til skyen på en rask og sikker måte, slik at teamene dine kan opprettholde effektiviteten ved fjernarbeid.

 • Samarbeid

  Samarbeid

  Skyløsninger kan støtte opp om effektivt samarbeid og fjernarbeid, slik at du frigjør tid og kan konsentrere deg om å hjelpe kundene dine når de trenger det som mest.

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Løsningene våre er pålitelige, sikre og enkle å installere. Hold forretningsdriften din i gang uansett omstendighetene.

 • Hjemmearbeidspakke

  Hjemmearbeidspakke

  Styrk arbeidsstokken din med trygge og fleksible verktøy for fjernarbeid og opplæring.


Ta kontakt

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss