Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Infrastruktur- og skyløsninger for mellomstore bedrifter

Ta i bruk en digital tilnærming

Bruk av en digital tilnærming, infrastruktur- og skyløsninger er en velkjent metode for å oppnå gode resultater i utfordrende perioder

Digitale prosesser og overføring til skyen kan gi muligheter for økt produktivitet og suksess. Smidig bruk av C-Suite på alle områder av det digitale har derfor i løpet av den siste tiden blitt mer og mer vanlig i mange bedrifter.

Tilrettelegg for digital transformasjon

 • Virksomhetskritiske prosesser

  Virksomhetskritiske prosesser

  Sørg for at virksomhetens kritiske prosesser sikkerhetskopieres og sikres i skyen. Fakturering og leverandørreskontro kan overføres til skyen for å effektivisere forretningsprosessene og ivareta sikkerheten ved fjernarbeid.

 • Samarbeid

  Samarbeid

  Skyløsninger muliggjør mer effektivt samarbeid og fjernarbeid, noe som frigjør tid og gjør at arbeidsstyrken kan fokusere på viktige forretningsinitiativer.

 • Sikker overføring

  Sikker overføring

  Ricoh har erfaringen som kreves for å kunne overføre forretningsdriften din til skyen på en sikker måte, og tilbyr fleksible løsninger og skalerbarhet som er skreddersydd for å oppfylle behovene i organisasjonen din..

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Enten du ønsker å implementere en kostnadseffektiv løsning her og nå eller har et mer langsiktig perspektiv, er Ricoh i en unik posisjon til å hjelpe bedriften din med å tilpasse seg og oppnå gode resultater.

 • AV Managed Services

  AV Managed Services

  Løsninger for å levere høyst effektive møter ved hjelp av audiovisuelle verktøy.

 • Network managed services

  Network Managed Services

  Bransjeledende teknologi, datasentre med høy sikkerhet og direkte brukerstøtte døgnet rundt.

 • Cont. security monitoring

  Kontinuerlig sikkerhetsovervåking

  Tjenester for kontinuerlig sikkerhetsovervåking av firmanettverk i sanntid.

 • Smidig overgang til skyen

  Smidig overgang til skyen

  Overfør IT-tjenester for å oppnå en mer smidig og moderne IT-infrastruktur.


Ta kontakt

Snakk med ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din med å lykkes i dagens skiftende forretningsmiljø.

Kontakt oss