Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for kundeopplevelse i mellomstore bedrifter

I et marked med mange aktører er kundeopplevelsen viktig for å tiltrekke seg kunder og legge grunnlag for langsiktig vekst.

Med våre løsninger kan du gi kundene dine den opplevelsen de forventer. Vi sørger også for at dine ansatte får kunnskapen og verktøyene de trenger for å styrke kunderelasjonene og skape økt kundeengasjement.


De viktigste fordelene av å forbedre kundeopplevelsen

 • Økt konkurranseevne

  Økt konkurranseevne

  Finn nye måter å skape engasjement og samhandling på for å tiltrekke deg og beholde kunder. Automatiser prosessene for å redusere antall feil og forsinkelser og bidra til langvarig suksess.

 • Bedre service

  Bedre service

  Gi de ansatte verktøyene de trenger for å yte den beste servicen. Reduser antall manuelle oppgaver slik at medarbeiderne heller kan konsentrere seg om verdiskapende arbeid. Gi dem kunnskap og informasjon slik at de kan fatte smarte beslutninger til fordel for kundene.

 • Vekstmuligheter

  Vekstmuligheter

  Benytt forretningsanalyse og dataanalyse til å identifisere mulige områder for vekst. Gjør forbedringer i driften og prosessene for å redusere de faste kostnadene og skape økt engasjement blant de ansatte. 

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Følgende løsninger kan hjelpe deg med å skape en solid og stabil kundeopplevelse.

 • Administrasjon av kundekommunikasjon

  Administrasjon av kundekommunikasjon

  Nå ut til kundene dine via flere kanaler med personlig tilpasset innhold i egnet format til rett tid.

 • Kundemøter på nett

  Kundemøter på nett

  Fleksible videokonferanse- og samarbeidsverktøy til å kommunisere og samhandle med kundene.


Ta kontakt!

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss