Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for fjernarbeid for mellomstore bedrifter

Enkle løsninger for å koble til og engasjere team

Fleksible og tilpasningsdyktige måter å jobbe på har blitt en prioritet for mange organisasjoner, både arbeidsgivere og ansatte ønsker en pålitelig og konsekvent arbeidsopplevelse.

Ricohs ende-til-ende-løsninger for fjernarbeid implementeres på en rask og sikker måte for å opprettholde forretningskontinuitet. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av fjernarbeid med brukervennlige løsninger som bidrar til økt engasjement og produktivitet.

Overgang til effektivt fjernarbeid

 • Forbedre virksomhetens kritiske prosesser

  Forbedre virksomhetens kritiske prosesser

  Oppretthold virksomhetens kritiske tjenester for fjernarbeid og arbeid på kontoret med som en tjeneste og løsninger for administrasjon av mobilenheter.
 • Fokuser på sikkerheten

  Fokuser på sikkerheten

  Systemene våre for fjernarbeid og hjemmekontor understøttes av programvare du kan stole på, for eksempel Office 365 og MS Teams. Organisasjoner og ansatte kan ha tillit til at løsningene for fjernarbeid legger grunnlaget for både fleksibilitet og produktivitet.

 • Øk produktiviteten

  Øk produktiviteten

  Legg til rette for smart fjernarbeid med verktøy og opplæring som skaper økt engasjement og produktivitet. Øk effektiviteten med tjenester som frigjør IT-ressurser i perioder med stor pågang.

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Løsningene våre er pålitelige, sikre og enkle å installere, og holder forretningsdriften din i gang uansett omstendighetene.

 • Hjemmearbeidspakke

  Hjemmearbeidspakke

  Styrk arbeidsstokken din med trygge og fleksible verktøy for fjernarbeid og opplæring.


Ta kontakt

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss