Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Tjenester for små og mellomstore bedrifter

Ricoh er her for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å løse teknologiutfordringer, fra å skape et fleksibelt arbeidsmiljø for de ansatte til å øke kontrollen med hvem som har tilgang til informasjon.

Nøkkeltjenester

 • Power Office

  Power Office

  To omfattende og kostnadseffektive alternativer for IT-støtte for små bedrifter

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter å optimalisere informasjonsflyten og effektivisere dokumentprosesser

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Skap et mer produktivt og effektivt arbeidsmiljø ved å optimalisere utnyttelsen av møteromsfasilitetene.


Utprøvde tjenester for forretningsutfordringene dine

Med våre banebrytende teknologiløsninger og vår erfaring med nyskapende utbedringer på arbeidsplassen kan Ricoh bidra til økt produktivitet, kostnadsstyring og en bedre balanse mellom jobb og fritid for de ansatte.

Ricoh tilbyr kostnadseffektive og fleksible teknologitjenester som støtter bedrifter mens de vokser. Den oversiktlige kostnadsmodellen betyr at du får tilgang til avansert teknisk infrastruktur og tjenester uten store forhåndsinvesteringer, og du vet alltid hvor mye du bruker.

Vi leverer informasjons- og arbeidsflytløsninger basert på etablerte og globale retningslinjer for beste praksis. Vi kan hjelpe med å gjøre bedriften papirløs eller innføre rutiner for mobilt arbeid. I tillegg er vi alltid oppdatert på det nyeste regelverket for bransjer og geografiske områder, slik at du slipper å være det. Ricoh er her for å hjelpe deg med alle dokumentbehandlingsbehov, både store og små.

Tilleggstjenester til små og mellomstore bedrifter


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss