Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Tjenester for store bedrifter


Vi forstår at det er en svært krevende oppgave å håndtere avbrudd og betydelige endringer i større organisasjoner. Vi kan hjelpe deg med å styrke virksomheten din, slik at du kan tilpasse deg og oppnå gode resultater uansett omstendighetene.

Ricohs ende-til-ende-løsninger er sikre, pålitelige og brukervennlige, og gir de ansatte en konsekvent opplevelse fra styrerommet til dagligstuen.

Våre ekspertteam kan tilby støtte uansett hvor du trenger den – enten det gjelder å tilpasse kontorlokalene dine for sosial distansering, opprettholde sikkerheten for viktig informasjon eller hjelpe de ansatte med å samarbeide, uansett hvor de befinner seg.

Vår konsulentbaserte tilnærmingsmåte betyr at vi kan identifisere, utvikle, implementere og tilby støtte for skreddersydde, skalerbare og brukervennlige løsninger som oppfyller dine spesifikke behov på tvers av flere kontorer og geografiske regioner.

Med ekspertteam over hele verden tilbyr vi lokal støtte og veiledning hele døgnet, uansett hvor du befinner deg.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg:

 • Smarte og sikre løsninger

  Smarte og sikre løsninger

  Les mer

 • Løsninger for fjernarbeid

  Løsninger for fjernarbeid

  Les mer

 • Løsninger for prosessautomatisering

  Løsninger for prosessautomatisering

  Les mer

 • Infrastruktur- og skyløsninger

  Infrastruktur- og skyløsninger

  Les mer


Ta kontakt

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss