Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Tjenester for store bedrifter

Ricoh samarbeider med bedrifter om å levere målrettede løsninger rettet mot utfordringene i et teknologisk landskap i kontinuerlig endring. Vi kan hjelpe deg enten du ønsker å gå over til et papirløst kontor, oppdatere miljøretningslinjene eller sørge for samsvar med regelverk.

Nøkkeltjenester

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Skap et mer produktivt og effektivt arbeidsmiljø ved å optimalisere utnyttelsen av møteromsfasilitetene.

 • Customer Communication Management

  Customer Communication Management

  Øk kundeengasjementet med innovativ flerkanalsteknologi, arbeidsflytløsninger og personlig tilpasning

 • Data Cleansing Services

  Datafjerningstjenester

  En fullstendig og godt dokumentert prosess for å fjerne data fra gamle utskriftsenheter.


Ricoh er en samarbeidspartner som hjelper deg å løse teknologiske utfordringer i alle ender av skalaen. Vi kan sørge for at du har den nyeste og mest energieffektive utskriftsteknologien, men vi kan også se det store bildet og gi råd om hvordan du kan legge om virksomheten.

Vi har bred ekspertise fra mange land og bransjer og hjelper deg å følge regelverket. Global sertifisering etter ISO 27001-standarden for håndtering av informasjonssikkerhet gjør oss i stand til å sikre dataene og systemene dine og ivareta omdømmet ditt.

Vi kan bistå med dokumentbehandling og omlegging av arbeidsflyt. I tillegg kan vi implementere og støtte de digitale kommunikasjonsverktøyene som underbygger fleksible arbeidsmetoder og fjernarbeid. Ta kontakt for å finne ut hvordan vi sammen kan gjøre virksomheten mer effektiv og produktiv og få medarbeiderne til å bli værende i bedriften og bli mer tilfredse.

Utprøvde tjenester for store bedrifter

Relaterte casestudier

 • Caisse d'Epargne

  Caisse d'Epargne

  Ricoh implementerer innovativ skanneløsning for å oppnå bedre dokumentflyt og redusert administrasjonstid hos Caisse d’Epargne

 • USP & QUIRON Hospital Group

  USP & QUIRON Hospital Group

  Ricohs eRecord Connect hjelper en sykehusgruppe med å forbedre sin pasientbehandling gjennom en omstilling fra papirbaserte prosesser.

 • Jeroen Bosch Hospital

  Jeroen Bosch Hospital

  Ricoh's Patient Workflow Management enables patients to self-register, allowing visitors easy access to all the logistical details they need for their hospital stay.

 • Ledende forsikringskonsern

  Ledende forsikringskonsern

  Ricoh hjelper et ledende forsikringskonsern med å konsolidere sin forretningsvirksomhet og etablere smidige, kostnadsvennlige driftsmiljøer.

 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh implementerer et virtuelt læremiljø som legger til rette for dynamisk informasjonstilgang og samarbeid.

 • Dalkia

  Dalkia

  Ricohs skreddersydde i-Invoice-tjeneste bidrar til at Dalkia kan eliminere tidkrevende manuelle prosesser, og dermed spare 200 000 euro i året.

View all case studies


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss