Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Infrastruktur- og skyløsninger for store bedrifter

Ta i bruk en digital tilnærming

Organisasjoner fremskynder den digitale transformasjonen og implementerer nye digitale strategier i rekordhastighet på tvers av ulike sektorer og geografiske områder.

Bruk av en digital tilnærming, infrastruktur- og skyløsninger er en velkjent metode for å oppnå gode resultater i utfordrende perioder. Digitale prosesser og overføring til skyen kan gi muligheter for økt produktivitet og suksess. Smidig bruk av C-Suite på alle områder av det digitale har derfor i løpet av den siste tiden blitt mer og mer vanlig i mange bedrifter.

Tilrettelegg for digital transformasjon

 • Virksomhetskritiske prosesser

  Virksomhetskritiske prosesser

  Desentraliser virksomhetens kritiske forretningsprosesser og -systemer. Tilpass, administrer og styrk sikkerhetsprotokollene ved å utnytte nettskyens muligheter.
 • Automatisering og samarbeid

  Automatisering og samarbeid

  Automatiserte prosesser endrer måtene vi jobber på gjennom revidering av prosessene og innovasjon. Fleksible, samarbeidsbaserte arbeidsmetoder gjør at de ansatte kan prestere optimalt og skaper nye forretningsmuligheter.

 • Sikker overføring

  Sikker overføring

  Ricoh kan hjelpe deg med å overføre bedriften din til skyen, samtidig som du bevarer og fremmer gode bedriftsresultater på lang sikt. De pålitelige løsningene våre styrker IT-infrastrukturen der du trenger det, slik at du kan holde hjulene i gang i virksomheten din under alle omstendigheter.

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Vi er den partneren du kan stole på for å opprettholde virksomhetskritiske prosesser og ivareta sikkerheten for viktig bedriftsinformasjon.

 • AV Managed Services

  AV Managed Services

  Løsninger for å levere høyst effektive møter ved hjelp av audiovisuelle verktøy.

 • Network managed services

  Network Managed Services

  Bransjeledende teknologi, datasentre med høy sikkerhet og direkte brukerstøtte døgnet rundt.

 • Cont. security monitoring

  Kontinuerlig sikkerhetsovervåking

  Tjenester for kontinuerlig sikkerhetsovervåking av firmanettverk i sanntid.

 • Smidig overgang til skyen

  Smidig overgang til skyen

  Overfør IT-tjenester for å oppnå en mer smidig og moderne IT-infrastruktur.


Ta kontakt

Snakk med ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din med å lykkes i dagens skiftende forretningsmiljø.

Kontakt oss