Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for kundeopplevelse i store bedrifter

I den nye forretningsverdenen betyr opplevelsen mer enn noe annet. Store bedrifter må kommunisere tydelig og utvise lederskap for å sikre seg kunder.

Ricohs digitale tjenester hjelper store bedrifter med en raskere digital transformasjon for å engasjere og etablere langsiktige kundeforhold. Ricoh legger grunnlaget for en økende kundebase uansett om behovet i bedriften er data og analyse til å identifisere nye muligheter, løsninger som kan gi en bedre kundeopplevelse eller verktøy for prosessautomatisering.

De viktigste fordelene av å forbedre kundeopplevelsen

 • Identifiser nye forretningsmuligheter

  Identifiser nye forretningsmuligheter

  Gjør inntrykk på kundene med digitale verktøy som gir en mer personlig og stabil brukeropplevelse. Skap nye arenaer for engasjement og hold kontakten med kundene dine der og når de ønsker det.

 • Gjør driftsforbedringer

  Gjør driftsforbedringer

  Finn nye måter å forbedre salgs- og servicedriften på for å redusere kostnadene. Våre løsninger for prosessautomatisering og administrerte tjenester bidrar til å redusere antall manuelle arbeidsoppgaver i salgs- og kundeserviceavdelingen. Dermed kan du yte bedre service og gi kundene dine det lille ekstra.

 • Samle salgsteamene

  Samle salgsteamene

  Led et salgsteam som jobber fra ulike steder, for å sikre en stabil opplevelse døgnet rundt. Utrust salgsteamet ditt med verktøyene som skaper den beste kundeopplevelsen under alle omstendigheter.


Ta kontakt!

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss