Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Løsninger for fjernarbeid for store bedrifter

Koble til og engasjer team for smidighet og effektivitet

Med dagens utfordringer for bedrifter har fjernarbeid og hjemmkontor blitt en del av hverdagen.

De rette løsningene og verktøyene hjelper bedrifter med å beholde smidigheten også når det oppstår forstyrrende hendelser, slik at de ansatte kan føle seg engasjerte og kan samarbeide på en effektiv måte. .

Løsningene våre er sikre, intuitive og brukervennlige slik at arbeidsstyrken kan opprettholde samme grad av kontakt og engasjement som om de jobbet ved siden av hverandre.

Effektiv tilkobling for fjernarbeid og hjemmekontor

 • Forbedre virksomhetskritiske prosesser

  Forbedre virksomhetskritiske prosesser

  Oppretthold virksomhetens kritiske tjenester for både fjernarbeid og arbeid på kontoret som en tjeneste og løsninger for administrasjon av mobilenheter.

 • Increase Productivity

  Øk produktiviteten

  Legg til rette for smart fjernarbeid med verktøy og opplæring som skaper økt engasjement og produktivitet. Øk effektiviteten med tjenester som frigjør IT-ressurser i perioder med stor pågang.

 • Fokuser på sikkerheten

  Fokuser på sikkerheten

  Systemene våre for fjernarbeid understøttes av programvare du kan stole på, for eksempel Office 365 og MS Teams. Organisasjoner og ansatte kan ha tillit til at løsningene for fjernarbeid legger grunnlaget for både fleksibilitet og produktivitet.


Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Med ekspertteam over hele Europa tilbyr vi lokal støtte hele døgnet, uansett hvor du befinner deg. Ricoh støtter følgende bedriftsløsninger som kan skaleres for å oppfylle behovene i organisasjonen din:

 • Hjemmearbeidspakke

  Hjemmearbeidspakke

  Styrk arbeidsstokken din med trygge og fleksible verktøy for fjernarbeid og opplæring.


Ta kontakt

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss