Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Smarte og sikre løsninger for store bedrifter

Valg av de riktige løsningene for store bedrifter

Etter hvert som lokasjonene som ansatte faktisk arbeider endrer seg, må store bedrifter ivareta sikkerheten og velværet til de ansatte, samtidig som de opprettholder en effektiv bygningsdrift og forretningskontinuitet. Med innføringen av nye regler og muligheter for fjernarbeid må arbeidsplassen og infrastrukturen være fleksibel og responsiv hva angår behovene knyttet til disse skiftende miljøene.

Det er avgjørende å minimere innvirkningen på den daglige driften samtidig gjøre en grundig vurdering før valg av bedriftsløsninger for å sikre bedriftens mål for fremtiden.

Fundamentale forretningsområder bør gjennomgås for å sikre at produktiviteten og sikkerheten opprettholdes, samtidig som man legger til rette for et sikkert arbeidsmiljø med muligheter for hybridarbeid for både ansatte og kunder.

Forvandle arbeidsplassen din

 • De ansattes sikkerhet

  De ansattes sikkerhet

  Sikre tilliten blant ansatte som vender tilbake til kontoret ved hjelp av smarte og sikre løsninger, for eksempel reservasjon av arbeidsplass, systemer for digital skilting og resepsjon. Kontaktløs utlevering og sikker oppbevaring personlige eiendeler med smarte oppbevaringsskap.

 • Forretningsvirksomhet

  Forretningsvirksomhet

  Endre eller tilpass den eksisterende IT-infrastrukturen slik at teamene dine kan samarbeide på en produktiv måte uansett hvor de befinner seg. Sett deg inn i nye løsninger som gjør at du kan oppbevare informasjon på en sikker måte, administrere data på en mer effektiv måte og utnytte skytjenester for å oppnå fleksibilitet i hele virksomheten.

 • Arbeidsflyt og prosesser

  Arbeidsflyt og prosesser

  Hold kritiske forretningsprosesser i gang enten du er på kontoret eller jobber hjemmefra. Optimaliser eller automatiser prosesser og rutiner for å frita de ansatte fra rutineoppgaver slik at de kan fokusere på mer verdiskapende arbeid.

Vi hjelper deg med å lykkes i en verden som har endret seg

Vi kan hjelpe deg med å skape en smart og sikker arbeidsplass som overholder forskriftene, ved hjelp av følgende bedriftsløsninger:

 • Smart Device Connector

  Smart Device Connector

  Oppdag denne smarte appen for berøringsfri betjening av en rekke enheter.

 • Smarte oppbevaringsskap

  Smarte oppbevaringsskap

  La de ansatte reservere midlertidig skapplass ved hjelp av en mobilapp.

 • Møteromsløsninger

  Møteromsløsninger

  Hold kontakten i arbeidsgrupper ved hjelp av fleksible, mobile og brukervennlige løsninger for videokonferanse og samarbeid. 

 • Smart teamarbeid

  Smart teamarbeid

  Gi den eksterne arbeidsstokken din tilgang til de nyeste verktøyene for samarbeid og produktivitet.

 • Infoskjermer

  Infoskjermer

  Kommuniser og kontroller viktige beskjeder fra bedriften døgnet rundt og hvor som helst ved hjelp av infoskjermer.

 • Integrert arbeidsplassadministrasjon

  Integrert arbeidsplassadministrasjon

  Transformer kontorlokalene med interaktive plantegninger, reserver og se tilgjengelige møterom og kontorpulter i sanntid og med integrering av IoT-sensor.


Ta kontakt

Snakk med ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din med å lykkes i dagens skiftende forretningsmiljø.

Kontakt oss