Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Forretningsutfordringer

Ricoh hjelper deg med å takle noen av de største utfordringene dagens virksomheter står overfor. Vi startet med å lage bransjeledende utstyr for utskrift, kopi, faks og skanning, men har utviklet oss i takt med de teknologiske endringene. I dag hjelper vi bedrifter i alle størrelser og bransjer med å få bedre arbeidsmetoder.


Kundeengasjement

Bruk dataene dine til å få innsikt i hvordan du kan produsere kreativ og målrettet, papirbasert kommunikasjon som folk legger merke til.

Kundeengasjement

Digitale arbeidsflyter

Digitale arbeidsflyter

Bytt fra en tradisjonell, papirbasert arbeidsflyt til digital drift for å spare kostnader og redusere miljøbelastningen.


Eierstyring og regelsamsvar

Få bedre intern eierstyring og ta i bruk prosesser i arbeidsflyten som gjør det lettere å holde seg oppdatert om endringer i regelverket.

Eierstyring og regelsamsvar

Fleksible arbeidsmetoder

Fleksible arbeidsmetoder

Ved å legge til rette for fleksible og mobile arbeidsmetoder som fremmer innovasjon og handlekraft, oppnår man økt samhandling, produktivitet og mer tilfredse medarbeidere.


Informasjonssikkerhet

Beskytt både dataene dine og omdømmet ditt med vanntette systemer og teknologi som gjør at du kan føle deg trygg mens du driver virksomhet.

Informasjonssikkerhet

Bærekraftig virksomhet

Bærekraftig virksomhet

Optimaliser prosessene og ta i bruk verktøy som gjør at du kan drive mer effektivt og redusere svinn på tvers av organisasjonen.

Eller finn tjenesten etter


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss