Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Bærekraftig virksomhet

I åtte tiår har Ricoh gått foran og brukt bærekraftige prosesser i virksomheten sin, og vi har hjulpet utallige organisasjoner med å redusere svinn. Vi hjelper deg å ta skrittet inn i en bærekraftig fremtid, enten du trenger å redusere karbonavtrykket eller strømlinjeforme prosessene dine.

Nøkkeltjenester


Mindre svinn i virksomheten

Ricoh gjør mer enn bare å levere energi- og papireffektive skrivere og utskriftsinfrastruktur. Vi hjelper deg med overgangen fra tradisjonelle, papirbaserte arbeidsflyter til digital drift der du sparer kostnader, driver mer effektivt og begrenser svinn på tvers av organisasjonen. 

Kutt både forbruk og kostnader 

Dokumentbehandling virker direkte inn på bedriftens energiforbruk, og den teknologiske infrastrukturen du velger, får konsekvenser for hele miljøet. Vi kan hjelpe deg å takle disse utfordringene på flere områder.

De energieffektive kontorskriverne våre leveres for eksempel med tonersparemodus og kan skrive ut uten full oppvarming. Med den intelligente overvåkingsprogramvaren får du i tillegg oversikt over organisasjonens samlede strømforbruk.  

I motsatt ende av skalaen kan vi hjelpe deg med den digitale overgangen og ta første skritt mot et papirløst kontor. Løsningene for fleksible arbeidsmetoder reduserer antall reiser og virker direkte inn på organisasjonens karbonavtrykk.  

Samspill mellom mennesker, prosesser og bærekraft

Å innføre mer effektiv maskinvare er bare ett virkemiddel. Det er like viktig å innføre metoder som forbedrer de daglige prosessene og sikrer at ansatte synes det er lett å tilpasse seg.    

Sustainability Management Services er tjenester som skal sikre økt bærekraft ved å ta hensyn til helheten. Vi kan hjelpe deg å optimalisere kjerneaktivitetene som utføres hver eneste dag, og introdusere de ansatte for nye måter å arbeide på.  


Tilleggstjenester til denne utfordringen

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter å optimalisere informasjonsflyten og effektivisere dokumentprosesser

 • Invoicing Services

  Faktureringstjenester

  Få optimale regnskapsrutiner og bytt til papirløs fakturering i et tempo som passer deg, kundene og leverandørene deres

 • Quick Printer

  Hurtigtrykkeri

  Maskinvare- og programvareløsninger og skreddersydd rådgivning for å holde dere foran konkurrentene

 • Direct Mailer

  Direktereklame

  Opprett meningsfylte kundeforhold med den nyeste teknologien og ekspertise innen direktereklame

 • Digital Printer

  Digitaltrykk

  Fleksible, skalerbare teknologiløsninger som gjør det lettere å følge digitale markedsføringstrender og øke produktiviteten

 • Commercial Printer

  Kommersielt trykk

  Integrerte, forbrukerorienterte løsninger som gjør det mulig å tilby kundene det nyeste innen utskriftsteknologi

 • Sustainability Management Services-portefølje

  Sustainability Management Services-portefølje

  Bærekraftighet står i sentrum for alt vi gjør, og vi tilbyr et utvalg av bærekraftige tjenester, produkter og produktfunksjoner som hjelper organisasjoner med å spare på energien, ressursene og øke menneskenes velvære.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss