Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Digitale og automatiserte arbeidsflyter

Uansett hvor bedriften din befinner seg på veien mot digital modenhet, kan Ricoh hjelpe deg et steg videre slik at du kan dra nytte av enda flere fordeler. Med alt fra nødvendig maskinvare og programvare som gjør det mulig å digitalisere og automatisere de daglige arbeidsflytene, til å sørge for datasikkerhet og styrke virksomhetsetterretning, er Ricoh den eneste samarbeidspartneren du trenger for at bedriften din skal henge med i den teknologiske utviklingen.

Nøkkeltjenester

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter å optimalisere informasjonsflyten og effektivisere dokumentprosesser

 • Commercial Printer

  Kommersielt trykk

  Integrerte, forbrukerorienterte løsninger som gjør det mulig å tilby kundene det nyeste innen utskriftsteknologi

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Skap et mer produktivt og effektivt arbeidsmiljø ved å optimalisere utnyttelsen av møteromsfasilitetene.


Organisasjoner må forberede seg på den digitale overgangen

En overgang fra tradisjonell, papirbasert arbeidsflyt til digital drift kan føre til betydelig reduserte kostnader og forbedret driftseffektivitet. Minst like viktig er den positive virkningen på miljøstrategien.   

Å administrere dokumenter og informasjon på en bedre måte handler imidlertid om mye mer enn bare å innføre ny teknologi på bunnlinjen. Det handler om å forstå behovene til både bransjen og virksomheten, til prosessene og menneskene, slik at den teknologiske løsningen utgjør et harmonisk samspill med miljøet.  

Finn løsningen for din virksomhet

Det er bred enighet om fordelene med digitale arbeidsflyter og informasjonsbehandling, men det kan være skremmende å gå bort fra prosesser som er godt innarbeidet.

Med dokumenterte resultater fra endringsledelse i organisasjoner har vi den fagkunnskapen som trengs for å bistå virksomheten din med å innføre nye arbeidsmetoder. Vi forstår behovene til organisasjoner innenfor en rekke ulike sektorer, og samarbeider med deg for å finne ut hvilke prosesser og hvilken kurs som passer din virksomhet best.  

Legg om driften fra papir til digitalt 

Ricoh kan bistå med infrastruktur, veiledning og støtte i organisasjonens omlegging til nye arbeidsmetoder. Enten du er en liten, lokal bedrift eller et globalt foretak kan vi hjelpe deg med å utvikle informasjonsprosesser og arbeidsflyter som gjør virksomheten godt forberedt på en digital fremtid.   

 


Tilleggstjenester til denne utfordringen

 • Precision Marketing Services

  Precision Marketing Services

  Anvendbar innsikt og verktøy for persontilpasning som hjelper dere med å forbedre kunderespons og konverteringsrater

 • Managing Enterprise Output

  Managing Enterprise Output

  Sentralisert utskriftsstyring for å administrere når og hvordan dokumenter produseres og skrives ut i organisasjonen


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss