Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Eierstyring og regelsamsvar

Behovet for å oppfylle stadig mer komplekse krav knyttet til eierstyring og regelverk legger et enormt press på dagens bedrifter. Enten du er en liten, lokal bedrift eller et multinasjonalt foretak kan Ricoh bidra med målrettet fagkunnskap som sikrer at virksomheten overholder regelverket.

Nøkkeltjenester

 • Invoicing Services

  Faktureringstjenester

  Få optimale regnskapsrutiner og bytt til papirløs fakturering i et tempo som passer deg, kundene og leverandørene deres

 • Data Cleansing Services

  Datafjerningstjenester

  En fullstendig og godt dokumentert prosess for å fjerne data fra gamle utskriftsenheter.

 • Print som en tjeneste

  Print som en tjeneste

  Et fullstendig sortiment av utskriftstjenester med rask produksjon og høy kvalitet levert i deres lokaler


Sikrer effektiv drift og samsvar med regelverket

Ricoh tilbyr en rekke løsninger som bygger på inngående forståelse av både generelle og bransjespesifikke myndighetskrav. Med vår fagkunnskap kan vi hjelpe deg å styrke internkontrollen og gjøre det enklere å følge regelverket.

Integritet i virksomheten

Vi tilbyr tjenester som gir deg full kontroll over hvem som har tilgang til informasjon på tvers av organisasjonen. Vi hjelper deg å utarbeide forretningsprosesser etter beste praksis som underbygger de sentrale retningslinjene.

Ekspertisen har vi fått gjennom å arbeide med noen av de største og mest komplekse organisasjonene i sektorer som er underlagt svært strenge myndighetskrav, f.eks.:

Tjenester i offentlig sektor

 • Helsevesen
 • Finansielle tjenester
 • Juridiske tjenester


Effektivt samsvar på tvers av landegrenser

Over hele verden blir kravene fra myndighetene stadig strengere, og oppgaven med å sikre at driften overholder alle regler i alle geografiske områder, blir stadig mer sammensatt. Ricoh er her for å løse oppgaven sammen med deg.

Vi har bred, multinasjonal erfaring og kan hjelpe deg å implementere og underbygge effektive, sikre og samsvarende arbeidsprosesser på alle viktige områder, fra dokumenthåndtering til arkivering og innkjøp.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss