HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Eierstyring og regelsamsvar

Behovet for å oppfylle stadig mer komplekse krav knyttet til eierstyring og regelverk legger et enormt press på dagens bedrifter. Enten du er en liten, lokal bedrift eller et multinasjonalt foretak kan Ricoh bidra med målrettet fagkunnskap som sikrer at virksomheten overholder regelverket.

 • Invoicing Services

  Faktureringstjenester

  Få optimale regnskapsrutiner og bytt til papirløs fakturering i et tempo som passer deg, kundene og leverandørene deres

 • Data Cleansing Services

  Datafjerningstjenester

  En fullstendig og godt dokumentert prosess for å fjerne data fra gamle utskriftsenheter.

 • Print som en tjeneste

  Print som en tjeneste

  Et fullstendig sortiment av utskriftstjenester med rask produksjon og høy kvalitet levert i deres lokaler


Sikrer effektiv drift og samsvar med regelverket

Ricoh tilbyr en rekke løsninger som bygger på inngående forståelse av både generelle og bransjespesifikke myndighetskrav. Med vår fagkunnskap kan vi hjelpe deg å styrke internkontrollen og gjøre det enklere å følge regelverket.

Integritet i virksomheten

Vi tilbyr tjenester som gir deg full kontroll over hvem som har tilgang til informasjon på tvers av organisasjonen. Vi hjelper deg å utarbeide forretningsprosesser etter beste praksis som underbygger de sentrale retningslinjene.

Ekspertisen har vi fått gjennom å arbeide med noen av de største og mest komplekse organisasjonene i sektorer som er underlagt svært strenge myndighetskrav, f.eks.:

Tjenester i offentlig sektor

 • Helsevesen
 • Finansielle tjenester
 • Juridiske tjenester


Effektivt samsvar på tvers av landegrenser

Over hele verden blir kravene fra myndighetene stadig strengere, og oppgaven med å sikre at driften overholder alle regler i alle geografiske områder, blir stadig mer sammensatt. Ricoh er her for å løse oppgaven sammen med deg.

Vi har bred, multinasjonal erfaring og kan hjelpe deg å implementere og underbygge effektive, sikre og samsvarende arbeidsprosesser på alle viktige områder, fra dokumenthåndtering til arkivering og innkjøp.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Også i