Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Fleksible arbeidsmetoder

Dagens arbeidstakere blir stadig mer mobile. For arbeidsgivere er det en fordel å kunne tilby de ansatte en fleksibel arbeidssituasjon. Ricoh er her for å gi deg verktøyene og ekspertisen som gjør at dine ansatte kan være produktive og tilkoblet både på kontoret, hjemme og på farten. .

Nøkkeltjenester

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Skap et mer produktivt og effektivt arbeidsmiljø ved å optimalisere utnyttelsen av møteromsfasilitetene.

 • Intelligent Marketing Solutions

  Intelligent Marketing Solutions

  Verktøyene dere trenger for å optimalisere markedskommunikasjon, få potensielle kunder og skape vekst i virksomheten


Løsninger for bedre samhandling

Rask og effektiv kunnskapsdeling er avgjørende for bedriftens vekst, innovasjon og omstillingsevne. Ricoh tilbyr en rekke kommunikasjonsløsninger som støtter fleksible måter å jobbe på fra hvor som helst. Vår erfaring med overgang til digitalt arbeid gjør at vi har den nødvendige ekspertisen for å innføre nye arbeidsrutiner i virksomheten din. 

Enkel tilgang til informasjon

Ricohs robuste og pålitelige kommunikasjons- og skyinfrastruktur sørger for at teamene dine får avansert IT og støtte på øverste nivå. 

Teknologien vår sørger for sømløs informasjonsdeling fordi kolleger på ulike steder enkelt kan samarbeide i sanntid og dele dokumenter på en sikker måte via mange ulike enheter. Enkel tilgang til digitalisert informasjon gjør at ansatte kan være produktive også når de er mobile. 

Fleksible løsninger som er klare til bruk

Ricohs kostnadseffektive løsninger gjør det overkommelig for både små og store organisasjoner å innføre skalerbar teknologi for fleksible arbeidsmetoder uten å måtte gjøre store investeringer på forhånd. En oversiktlig faktureringsmodell gjør at du har tilgang til den nyeste teknologien for kommunikasjon og informasjonsdeling på en måte som er både rimelig og forutsigbar. 


Tilleggstjenester til denne utfordringen

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter å optimalisere informasjonsflyten og effektivisere dokumentprosesser


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss