Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Informasjonssikkerhet

Fjernarbeid, spredte medarbeidere og kontinuerlig drift skaper nye utfordringer innen informasjonssikkerhet. Personvern er viktig, og bedriftens omdømme er avhengig av en uangripelig tilnærming til alt fra håndtering av utskrifter på kontorer til digitalisering av pasientjournaler på sykehus.

Det er nå viktigere enn noen gang for bedrifter å ha gode sikkerhetsløsninger på plass. Det er flere faktorer som bidrar til dette:
 • Dataangrep utgjør den største trusselen mot overlevelse og suksess for moderne bedrifter. Selskaper i alle størrelser risikerer å utsettes for phishing, DDoS og ransomware, og kostnadene kan bli enorme.

 • Reguleringer som GDPR kan dele ut store bøter om man ikke sikrer sine systemer og data på en forsvarlig måte.

 • Problemet forsterkes av den økende digitaliseringen av arbeidsplasser: arbeidsflyter beveger seg nå på tvers av enheter, nettverk og lokalisering, og sikkerheten må være ivaretatt i alle ledd.

 • De siste årene har funksjonalitetene på skrivere og multifunksjonsenheter økt dramatisk. De står nå for en stor del av lagringen, behandlingen og overføringen av informasjon innad i en bedrift, noe som lett kan gjøre dem til en oversett, men svært farlig trussel.


I møte med disse utfordringene vil ikke moderne bedrifter bestå uten grunnleggende sikring av data- og dokumenthåndteringssystemer. Bedrifter trenger nå mer enn noen gang en partner de kan stole på, som kan hjelpe dem å sikre og beskytte informasjonshåndteringen deres.

Er bedriften din sikret? Lær å gjenkjenne truslene mot din datasikkerhet (og hvordan du løser dem) med vår guide: Fakta, risikoer og løsninger for virksomheter

Sikkerhetsutfordringer i moderne bedrifter og hvordan de løses

Moderne virksomheter streber etter å skape mer fleksible, mobile og digitalt tilknyttede arbeidsplasser. I denne sammenheng møter de et hav av utfordringer, ikke bare når det gjelder implementering av disse endringene, men også når det gjelder å ivareta forretningsinformasjonens sikkerhet i takt med at arbeidsplassen vokser ut over de tradisjonelle kontorveggene.

Hvordan balanserer du de ansattes forventninger til mobilt arbeid med behovet for å sikre informasjonen din? Er de digitaliserte dataene dine sikre? Hvordan planlegger du å få orden i dataene i samsvar med personvernforordningen? Ta en kikk på brosjyrene nedenfor for å få et innblikk i vanlige sikkerhetsutfordringer virksomheter som din møter, og tips om hvordan disse kan takles.

I Ricoh er sikkerhet en del av vårt DNA. Du trenger imidlertidig ikke ta oss på ordet; IDC MarketScape utnevnte nylig Ricoh til en global leder innen utskrifts- og dokumentsikkerhet. 

Les mer

 • Problemet med personvern og regelsamsvar

  Problemet med personvern og regelsamsvar

  Med personvernforordningen som trer i kraft i mai 2018, er datasikkerhet av avgjørende betydning. Det er på tide å få orden i og sikre de digitale dataene dine.

 • Problemet med den fleksible arbeidsplassen

  Problemet med den fleksible arbeidsplassen

  Ansatte i dag forventer å kunne arbeide fra hvor som helst og når som helst.  Hvordan skaper du en arbeidsplass som er like sikker som den er fleksibel?

 • Problemet med den digitale arbeidsplassen

  Problemet med den digitale arbeidsplassen

  Å være avhengig av papirbaserte prosesser og ha en fragmentert tilnærming til digitale verktøy kan ikke bare ha en negativ innvirkning på produktiviteten, men også på sikkerheten til forretningsinformasjonen.


Vi hjelper deg å beskytte din bedrift

For å møte kravet om de beste og mest effektive datasikkerhetsløsningene, ligger sikkerhet til grunn i alle Ricohs produkter og tjenester. For å lære mer om våre sikkerhetsløsninger, last ned rapporten: Ricohs sikkerhetsløsninger: Vi hjelper deg med å beskytte din virksomhet To learn more about our security capabilities, download our full report: Ricoh Security Solutions: Helping you protect your business

Last ned

Oversikt sikkerhet

 • Enhetssikkerhet

  Enhetssikkerhet

  Hvordan Ricoh kan hjelpe kundene sine med å løse komplekse utfordringer innen data- og enhetssikkerhet

 • Datasikkerhet

  Datasikkerhet

  Tre nøkkelområder hvor Ricoh sikrer dine data, fra opprettelse til sletting av et dokument, til dataskaping.

 • Dokument- og arbeidsflythåndtering

  Dokument- og arbeidsflythåndtering

  Sammen med deg skal vi ta hånd om dine behov innen sikkerhet, både nå og i framtiden.


Oppretthold sikkerheten på tvers av enheter og lokaliseringer

Hos Ricoh er sikkerhet kjernen i det vi gjør, og vi kan tilby din bedrift muligheter for å arbeide på en mer fleksibel måte. Våre løsninger lar kundene våre distribuere, dele, følge og styre konfidensielle dokumenter og data på en trygg måte.

Vi har erfaring med å tilby tjenester for sensitive bedriftsområder, som finans, myndigheter og helsevesen, og vi kan hjelpe deg å innføre løsninger som retter seg etter retningslinjene til din bedrift.

Beskytt din bedrifts verdifulle informasjon

Sikkerhet ligger i hjertet av alle våre tjenester for teknologi-, konsulent- og brukerstøttetjenester, og vi tilbyr en rekke løsninger - fra trygge utskrifter av sensitive dokumenter til trygg lagring og datastyring.

Vi var de første til å motta ISO/IEC 15408-sertifisering for et digitalt multifunksjonsprodukt. Våre nyeste enheter har mottatt Common Criteria-sertifisering som følger IEEE 2600; en internasjonal standard for IT-sikkerhetsprodukter.

Vi har også utviklet dedikerte løsninger for samsvarsutfordringer. For eksempel vil vår dataslettingstjeneste sikre at personlig identifiserbare eller kritisk firmainformasjon lagrer i minnet på multifunksjonsskriverne våre etter at de er tatt ut av bruk.

Styring av risiko og omdømme

Løsningene våre er utviklet i samsvar med bransjens beste praksis, og vi har inngående kjennskap til utfordringene som organisasjoner innenfor ulike sektorer møter. Vi har utviklet en portefølje som hjelper organisasjoner med å styre og beskytte informasjon, med tanke på konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet. Våre konsulenter arbeider også sammen med kundene for å definere retningslinjer, og å identifisere løsninger og tjenester som kombinerer sikkerhet og styring med behovet for fleksibilitet og effektivitet. Sammen skapes en trygg infrastruktur som utvikler seg i tatt med teknologien, og din bedrift sitter igjen med en betryggende kombinasjon av kontroll og konfidensialitet.

Vi innehar et globalt ISO 27001-sertifikat for styring av informasjonssikkerhet, og vi holder et godt øye med utviklingen innen sikkerhet, slik at vi fortløpende oppdatere våre tjenester.Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss