HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Informasjonssikkerhet

Fjernarbeid, spredte medarbeidere og kontinuerlig drift skaper nye utfordringer innen informasjonssikkerhet. Personvern er viktig, og bedriftens omdømme er avhengig av en uangripelig tilnærming til alt fra håndtering av utskrifter på kontorer til digitalisering av pasientjournaler på sykehus.

Det er nå viktigere enn noen gang for bedrifter å ha gode sikkerhetsløsninger på plass. Det er flere faktorer som bidrar til dette:
 • Dataangrep utgjør den største trusselen mot overlevelse og suksess for moderne bedrifter. Selskaper i alle størrelser risikerer å utsettes for phishing, DDoS og ransomware, og kostnadene kan bli enorme.

 • Reguleringer som GDPR kan dele ut store bøter om man ikke sikrer sine systemer og data på en forsvarlig måte.

 • Problemet forsterkes av den økende digitaliseringen av arbeidsplasser: arbeidsflyter beveger seg nå på tvers av enheter, nettverk og lokalisering, og sikkerheten må være ivaretatt i alle ledd.

 • De siste årene har funksjonalitetene på skrivere og multifunksjonsenheter økt dramatisk. De står nå for en stor del av lagringen, behandlingen og overføringen av informasjon innad i en bedrift, noe som lett kan gjøre dem til en oversett, men svært farlig trussel.


I møte med disse utfordringene vil ikke moderne bedrifter bestå uten grunnleggende sikring av data- og dokumenthåndteringssystemer. Bedrifter trenger nå mer enn noen gang en partner de kan stole på, som kan hjelpe dem å sikre og beskytte informasjonshåndteringen deres.

Er bedriften din sikret? Lær å gjenkjenne truslene mot din datasikkerhet (og hvordan du løser dem) med vår guide: Fakta, risikoer og løsninger for virksomheter

Sikkerhetsutfordringer i moderne bedrifter og hvordan de løses

Moderne virksomheter streber etter å skape mer fleksible, mobile og digitalt tilknyttede arbeidsplasser. I denne sammenheng møter de et hav av utfordringer, ikke bare når det gjelder implementering av disse endringene, men også når det gjelder å ivareta forretningsinformasjonens sikkerhet i takt med at arbeidsplassen vokser ut over de tradisjonelle kontorveggene.

Hvordan balanserer du de ansattes forventninger til mobilt arbeid med behovet for å sikre informasjonen din? Er de digitaliserte dataene dine sikre? Hvordan planlegger du å få orden i dataene i samsvar med personvernforordningen? Ta en kikk på brosjyrene nedenfor for å få et innblikk i vanlige sikkerhetsutfordringer virksomheter som din møter, og tips om hvordan disse kan takles.

I Ricoh er sikkerhet en del av vårt DNA. Du trenger imidlertidig ikke ta oss på ordet; IDC MarketScape utnevnte nylig Ricoh til en global leder innen utskrifts- og dokumentsikkerhet. 

Les mer

 • Problemet med personvern og regelsamsvar

  Problemet med personvern og regelsamsvar

  Med personvernforordningen som trer i kraft i mai 2018, er datasikkerhet av avgjørende betydning. Det er på tide å få orden i og sikre de digitale dataene dine.

 • Problemet med den fleksible arbeidsplassen

  Problemet med den fleksible arbeidsplassen

  Ansatte i dag forventer å kunne arbeide fra hvor som helst og når som helst.  Hvordan skaper du en arbeidsplass som er like sikker som den er fleksibel?

 • Problemet med den digitale arbeidsplassen

  Problemet med den digitale arbeidsplassen

  Å være avhengig av papirbaserte prosesser og ha en fragmentert tilnærming til digitale verktøy kan ikke bare ha en negativ innvirkning på produktiviteten, men også på sikkerheten til forretningsinformasjonen.


Vi hjelper deg å beskytte din bedrift

For å møte kravet om de beste og mest effektive datasikkerhetsløsningene, ligger sikkerhet til grunn i alle Ricohs produkter og tjenester. For å lære mer om våre sikkerhetsløsninger, last ned rapporten: Ricohs sikkerhetsløsninger: Vi hjelper deg med å beskytte din virksomhet To learn more about our security capabilities, download our full report: Ricoh Security Solutions: Helping you protect your business

Last ned

 • Enhetssikkerhet

  Enhetssikkerhet

  Hvordan Ricoh kan hjelpe kundene sine med å løse komplekse utfordringer innen data- og enhetssikkerhet

 • Datasikkerhet

  Datasikkerhet

  Tre nøkkelområder hvor Ricoh sikrer dine data, fra opprettelse til sletting av et dokument, til dataskaping.

 • Dokument- og arbeidsflythåndtering

  Dokument- og arbeidsflythåndtering

  Sammen med deg skal vi ta hånd om dine behov innen sikkerhet, både nå og i framtiden.


Oppretthold sikkerheten på tvers av enheter og lokaliseringer

Hos Ricoh er sikkerhet kjernen i det vi gjør, og vi kan tilby din bedrift muligheter for å arbeide på en mer fleksibel måte. Våre løsninger lar kundene våre distribuere, dele, følge og styre konfidensielle dokumenter og data på en trygg måte.

Vi har erfaring med å tilby tjenester for sensitive bedriftsområder, som finans, myndigheter og helsevesen, og vi kan hjelpe deg å innføre løsninger som retter seg etter retningslinjene til din bedrift.

Beskytt din bedrifts verdifulle informasjon

Sikkerhet ligger i hjertet av alle våre tjenester for teknologi-, konsulent- og brukerstøttetjenester, og vi tilbyr en rekke løsninger - fra trygge utskrifter av sensitive dokumenter til trygg lagring og datastyring.

Vi var de første til å motta ISO/IEC 15408-sertifisering for et digitalt multifunksjonsprodukt. Våre nyeste enheter har mottatt Common Criteria-sertifisering som følger IEEE 2600; en internasjonal standard for IT-sikkerhetsprodukter.

Vi har også utviklet dedikerte løsninger for samsvarsutfordringer. For eksempel vil vår dataslettingstjeneste sikre at personlig identifiserbare eller kritisk firmainformasjon lagrer i minnet på multifunksjonsskriverne våre etter at de er tatt ut av bruk.

Styring av risiko og omdømme

Løsningene våre er utviklet i samsvar med bransjens beste praksis, og vi har inngående kjennskap til utfordringene som organisasjoner innenfor ulike sektorer møter. Vi har utviklet en portefølje som hjelper organisasjoner med å styre og beskytte informasjon, med tanke på konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet. Våre konsulenter arbeider også sammen med kundene for å definere retningslinjer, og å identifisere løsninger og tjenester som kombinerer sikkerhet og styring med behovet for fleksibilitet og effektivitet. Sammen skapes en trygg infrastruktur som utvikler seg i tatt med teknologien, og din bedrift sitter igjen med en betryggende kombinasjon av kontroll og konfidensialitet.

Vi innehar et globalt ISO 27001-sertifikat for styring av informasjonssikkerhet, og vi holder et godt øye med utviklingen innen sikkerhet, slik at vi fortløpende oppdatere våre tjenester.Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Også i