Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Enhetssikkerhet

Ricoh tilbyr en rekke løsninger for enhetssikkerhet, fra sikker utskrift av sensitive dokumenter til trygg lagring og datahåndtering. En nøkkelkomponent i datasikringen er at Ricohs enheter kjører med Ricohs eget operativsystem og brukergrensesnitt, og kun programmer godkjente av Ricoh kan kjøre på våre enheter. I tillegg kommer enhetene med en modifisert kjerne, digital signering, og uten overflødige moduler.


Ricohs filosofi- Sikkerhet ligger i vårt DNA

Ricoh har flere tilnærmingsmåter til enhetssikkerhet, og hver enhet blir testet uavhengig og verifisert opp mot IEEE og USI 2600.2 standard.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dine utfordringer innen sikkerhet.

Ricohs filosofi- Sikkerhet ligger i vårt DNA

Vi hjelper deg å beskytte din bedrift

For å møte kravet om de beste og mest effektive datasikkerhetsløsningene, ligger sikkerhet til grunn i alle Ricohs produkter og tjenester. For å lære mer om våre sikkerhetsløsninger, last ned rapporten: Ricohs sikkerhetsløsninger: Vi hjelper deg med å beskytte din virksomhet To learn more about our security capabilities, download our full report: Ricoh Security Solutions: Helping you protect your business

Last ned

Datalagring og tilgjengelighet

Administrasjon av informasjonssikkerhet er mangfoldig, og inkluderer alt fra registrering, lagring og håndtering av tillatelser, til produksjon, distribusjon og planlagt destruering. Om det går tapt eller blir manipulert kan det true bedriftens omdømme, i tillegg til personvernet og tilliten til kunder og ansatte. Bedrifter må forsikre seg om at informasjonen de håndterer er konfidensiell, slik at den ikke kan bli stjålet eller lekket, og dens integritet, slik at den ikke vil kunne endres.

I tillegg til dette blir det stadig mer vanlig å arbeide utenfor det tradisjonelle kontorlandskapet, og det er viktig å kunne sikre informasjon også under varierende forhold. Tiltak for å innføre ekstra sikkerhetstiltak må være tilgjengelig for å åpne for fildeling uavhengig av fysisk lokalisering. Informasjon må kunne lages trygt, og adgangen må kunne kontrolleres og overvåkes.

Hvordan kan Ricoh hjelpe

Smarte alt-i-ett-skrivere med optisk tegngjenkjenning (OCR) 
Vårt utvalg smartenheter lar deg enkelt digitalisere dokumenter og laste dem opp til en sikker lagringstjeneste (SSL-kryptert overføring). Brukere kan lage passordbeskyttede PDF'er med sikkerhetskontroller, i tillegg til å tilføye digitale signaturer fra enhet eller bærbar pc. Andre funksjoner inkluderer å begrense tilgangen til spesifiserte funksjoner for autoriserte brukere, og å begrense hvilke enheter brukere skrive ut til.

Streamline NX
Beskytter sensitive dokumenter, inkludert en funksjon for sikker dokumentsending med sporing.

Forbedret sikker utskrift NX 
Ta kontroll over tilgang til utskrift av sensitiv informasjon, og legg til et ekstra nivå av fleksibilitet og kvalitetskontroll til dokumenthåndteringen.

Sikre tjenester for dokumenthåndtering
Ricoh-løsning for å optimalisere dokumentstyringen, fra opprettekse og bruk til trygg arkivering.

Gjør papirprosessene digitale 
Tjenesteplatform som inkluderer sikre ISO 21001, ISAE 3402 systemer med sikker ekstern skylagring med fortløpende betalingsmuligheter. Inkluderer Accounts Payable, Accounts Receivable og Ricoh Click and Post.

Enhet- og brukerstyring

En av de største truslene til en bedrift, er dens ansatte. Fysiske utskrifter utgjør en betydelig risiko både med tanke på tyveri og på skjødesløshet blant de ansatte, og mange firmaer mangler de nødvendige sikkerhetstiltakene som forebygger uautoriserte utskrifter av konfidensielle dokumenter. I tillegg bruker stadig flere organisasjoner løsninger som tilbyr gratis filoverføring og lagring, noe som kan utgjøre en betydelig sikkerhetsrisiko, ettersom Trojanere og andre virus ofte fester seg til filer overført gjennom gratistjenester.

I tillegg fungerer mange fastvareenheter nå som informasjonsterminaler, og de kan føre til uønsket tilgang til den informasjonen som din bedrift besitter. Bedrifter må være like bevisste på å sikre enheter som skrivere, kopimaskiner og presentasjonsenheter som de er på bærbare pc'er og servere.

Hvordan kan Ricoh hjelpe

Smarte alt-i-ett-skrivere
Forsikre deg om at kun autoriserte brukere har tilgang til spesifikke funksjoner, som skanning og utskrifter. Enhetene inkluderer SSL-kryptering som bruker en privat nøkkel for å kryptere data skannet til server, i tillegg til digitalt signerte fastvareoppdateringer, slik at skadelig programvare ikke kan bli installert. Muligheten for å låse papirmagasinet beskytter sensitive utskrifter.

SmartDeviceMonitor
Et tilleggprogram som hører til Ricoh's multifunksjonsenheter og skriver-/skannerpakker. Denne løsning lar systemadministratorer kontrollere brukertilgang og å følge med på bruk av enheter.

Ricoh Scan CX
Fleksibel og sikkert metode for å sende, lagre og åpne skannede dokumenter ved bruk av Ricoh's skyplatform. Skann direkte til skyen av en Ricoh alt-i-ett-skriver med 256-bits kryptering. Kan integreres med tredjeparts skylagringsløsninger.

Forbedret Sikker utskrift NX
Utsett utskrift av dokumenter fram til den autoriserte brukeren angir riktig PIN-kode på enhetens kontrollpanel.

Ricohs interaktive tavler
Skapt for maksimal databeskyttelse. Innhold kan lagres trygt og passordbeskyttes. Innholdet fra tidsavbrutte økter slettes, og eksterne økte styres innenfor LAN-området.

Dataslettingstjeneste
Profesjonell tjeneste for å slette data fra enheter tatt ut av bruk. Sertifisert og kontrollerbart.

Infrastruktur og støtte for IT

Etterhvert som et firma vokser, vil det være stadig flere enheter og systemer som må kunne kobles opp mot hverandre. Firmaer trenger strategier for å forsikre seg om at infrastrukturen mellom enhetene kan vokse uten å bli en trussel mot sikkerheten. Ettersom flere og flere jobber utenfor kontoret må tilleggstjenester være på plass for å beskytte mobile enheter, og for å veie behovet for deling av informasjon opp mot nødvendigheten av å beskytte viktig informasjon. 

Hvordan kan Ricoh hjelpe

Løsninger på og utenfor arbeidsplassen

Vi kan levere redskaper og systemer som møter kravene til din digitale arbeidsplass. Vi åpner for at du kan arbeide, samarbeide og åpne firmaets programmer og data fra enhver enhet til enhver tid.

For å kunne møte sluttbrukernes behov for smidighet må vi ha inngående kjennskap til de verktøyene og systemene som er tilgjengelige. Ricohs kan med sin lange erfaring vurdere mulighetene på din arbeidsplass, og våre spesialister kan hjelpe deg med alt fra design til implementering.

ITS Nettverk & Sikkerhet

Oppdag hvordan vi kan utforme, skalere, bygge og vedlikeholde din bedrifts nettverk, samtidig som vi tilfører skalering, stabilitet og sikkerhet.

Den stadig økende mengden data og sammenkoblede enheter krever mer av et nettverk enn noen gang. For å møte brukernes forventninger og behov vil det være essensielt å utforme, styre og støtte opp under et effektivt og sikkert nettverk. Du som bruker må også kunne føle deg trygg på at du kan forebygge og overvåke ulovlig tilgang, misbruk, eller dataangrep. Våre eksperter vil hjelpe deg med å skape, installere og styre ditt nettverk, slik at det ivaretar behovene til din bedrift.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss