Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Informasjonssikkerhet

Fjernarbeid, spredte medarbeidere og kontinuerlig drift skaper nye utfordringer innen informasjonssikkerhet. Personvern er viktig, og bedriftens omdømme er avhengig av en uangripelig tilnærming til alt fra håndtering av utskrifter på kontorer til digitalisering av pasientjournaler på sykehus.

Nøkkeltjenester


Håndtering av risiko og omdømme

Ricoh er her for å hjelpe deg å beskytte dataene dine, uavhengig av hvordan de brukes i virksomheten. Løsningene våre er utarbeidet i henhold til beste praksis i bransjen, og vi har svært god innsikt i utfordringene som organisasjoner i ulike sektorer står overfor.

Vi har global ISO 27001-sertifisering i å håndtere informasjonssikkerhet, og vi følger dette feltet nøye for å sikre at vi tar hensyn til alle eventuelle endringer. 

Beskytt verdifull forretningsinformasjon

I alle teknologi-, konsulent- og støttetjenestene våre setter vi sikkerheten høyest og tilbyr en rekke løsninger – fra sikker utskrift av fortrolige dokumenter til trygg lagring og databehandling.

Vi har også utviklet egne løsninger med tanke på samsvar med regelverket. Dataslettingstjenesten sikrer for eksempel at ingen personlige opplysninger eller forretningskritisk informasjon blir liggende i minnet til multifunksjonsskrivere som blir tatt ut av drift.

Ivareta sikkerheten på flere enheter og steder

Ricoh setter sikkerheten i høysetet og kan derfor tilby virksomheten mer fleksible arbeidsmetoder. Løsningene gjør at kundene våre kan distribuere, dele, spore og behandle konfidensielle dokumenter og data på en sikker måte.

Vi har ekspertise i å tilby tjenester til bransjer som behandler fortrolig informasjon, som finansielle tjenester, offentlig sektor og helsevesenet, og kan hjelpe deg å innføre løsninger som oppfyller sikkerhetsreglene i ditt selskap.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss