Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Kundeengasjement

I dagens konkurransepregede marked må organisasjoner raskt klare å bruke data og kunnskap om kunde til å skape kundeengasjement. Ricoh hjelper deg med å få mer ut av dataene dine, og gir deg innsikt til å produsere effektiv og målrettet, papirbasert kommunikasjon som gir resultater.

Nøkkeltjenester

 • Commercial Printer

  Kommersielt trykk

  Integrerte, forbrukerorienterte løsninger som gjør det mulig å tilby kundene det nyeste innen utskriftsteknologi


Vi bygger bro mellom kunnskap og kommunikasjon

Tilnærmingen mellom mennesker, prosesser og teknologi har forandret måten vi driver virksomhet på. Organisasjoner må være fleksible for å klare å tilpasse seg i et konkurranseutsatt miljø som stadig endrer seg. Nøkkelen til dette er rask tilgang til data og evnen til å omsette dette i kundeengasjement.

Bruk dataene til å få innsikt

Ricoh har erfaringen og ekspertisen du trenger for å forvandle data til nyttig innsikt, uansett opprinnelig format. Vi har tidsbesparende og nyttige løsninger, enten du trenger løsninger for å behandle store dokumentmengder eller ønsker å begrense tiden de ansatte bruker på å registrere kundedata. 

Bruk innsikten til gjøre kommunikasjonen personlig

Når du har opparbeidet deg informasjon om kundene, er du klar til å lage skreddersydd kommunikasjon. Utskrift med variable data, gjør det enklere å lage målrettet kundekommunikasjon fordi du kan bytte f.eks. bilde- og tekstelementer fra én utskrift til en annen. Med transpromo-teknologi blir det i tillegg enklere å trykke målrettede budskap på kundekommunikasjon, f.eks. kuponger eller salgsannonser nederst på fakturaer.   

Når det gjelder kontorskrivere kan både små og store bedrifter lage endra bedre dokumenter med Ricohs nye generasjon av multifunksjonelle enheter. Det er enklere enn noensinne å produsere slagkraftig, papirbasert kommunikasjon internt.  


Tilleggstjenester til denne utfordringen

 • Intelligent Marketing Solutions

  Intelligent Marketing Solutions

  Verktøyene dere trenger for å optimalisere markedskommunikasjon, få potensielle kunder og skape vekst i virksomheten

 • Digital og offset trykk

  Digital og offset trykk

  En skreddersydd pakke av tjenester for alle behov innen høyt utskriftsvolum, spesialutskrifter og dokumentbehandling

 • Print Room

  Print Room

  Gjør interntrykkeriet til en sentralisert kommunikasjonssentral.

 • Managing Enterprise Output

  Managing Enterprise Output

  Sentralisert utskriftsstyring for å administrere når og hvordan dokumenter produseres og skrives ut i organisasjonen


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss