Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Industriløsninger

Ricoh har bevist kompetanse i å hjelpe nøkkelindustrier møte og overvinne utfordringene de står ovenfor samt effektivisere prosesser i et skiftende økonomiske klima. Se hvordan teknologitjenestene våre kan hjelpe din industri med å forbedre arbeidsprosesser, forsterke sikkerhet og bedre samarbeid.


Høyere utdanning

Lær mer om hvordan Ricoh hjelper høyere utdanningsinstitusjoner til å ligge i forkant av teknologitrender slik at de kan tilby studenter og ansatte innovative verktøy og samarbeidsmiljøer i et stadig mer konkurranseutsatt marked.

Høyere utdanning

Finansielle tjenester

Finansielle tjenester

Se hvordan vi gir finansbedrifter de verktøyene de trenger for å sikre nye kontrakter, bygge kundelojalitet, effektivisere driften, styrke informasjonssikkerheten og imøtekomme regulatoriske krav.


Helsevesen

Ricoh leverer teknologi til helsevesenet som lar de ansatte yte bedre service. Ricoh bidrar til forbedret tilgang til viktig pasientinformasjon og teknologi som effektiviserer administrative prosesser og frigjør ansatte slik at de heller kan bruke tiden ute i pleien.

Helsevesen

Statsforvaltning

Statsforvaltning

Se hvordan Ricoh hjelper statsforvaltningen med å redusere kostnader, forbedre kommunikasjonen, oppdatere prosesser og sikre informasjon i skiftende økonomiske og offentlige miljøer.

Eller finn tjenesten etter


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss