Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Finanssektoren

Finanssektoren er i konstant utvikling. Dagens marked er svært konkurranseutsatt og preget av økt regulatorisk overvåkning. Ricoh kan hjelpe deg med å bruke teknologi til å forbedre kundeservicen og informasjonssikkerheten din og være primus motor for innovasjon i bedriften.


Integrerte løsninger i et marked i utvikling

De fleste finansinstitusjoner står overfor de samme utfordringene, som å vinne nye kontrakter, bygge kundelojalitet, effektivisere driften og styrke informasjonssikkerheten, enten du arbeider innen banktjenester, investeringer, pensjon eller forsikring.

Takket være ekspertisen vår innen dokumentadministrasjon og kundekommunikasjon kan Ricoh levere løsninger til finansielle aktører verden over. Vi samarbeider med finansinstitusjoner for å skreddersy løsninger for ethvert miljø og har utviklet en rekke spesialiserte tjenester for å møte sektorens behov.

Ricoh tilbyr individuelle tjenester som kan hjelpe kundene dine i overgangen mot digital kommunikasjon. Vi tilbyr også komplette og fullstendige strategiske løsninger og kan veilede deg gjennom omstilling av forretningsprosessene dine, for å iverksette endringer som blant annet gir økt produktivitet og bedre kundeservice.


Relaterte kundeeksempler

 • Caisse d'Epargne

  Caisse d'Epargne

  Ricoh implementerer innovativ skanneløsning for å oppnå bedre dokumentflyt og redusert administrasjonstid hos Caisse d’Epargne

 • ABN-AMRO

  ABN AMRO

  Ricoh og IBM samarbeider for optimalisert dokumentstyring hos ABN Amro, og oppnår kostnadsbesparelser på over 20 % for den tyske banken.

 • RatioData

  RatioData

  Ratiodata, en IT-spesialist innen finanssektoren, går sammen med Ricoh for å levere løsninger for mer effektive administrative prosesser.

 • Ledende forsikringsselskap

  Ledende forsikringsselskap

  Ricoh hjelper en ledende forsikringsmegler med å omstrukturere foretaketssystemet for dokumentbehandling, og reduserer dermed administrasjonstiden med 70 %.

 • Ledende forsikringskonsern

  Ledende forsikringskonsern

  Ricoh hjelper et ledende forsikringskonsern med å konsolidere sin forretningsvirksomhet og etablere smidige, kostnadsvennlige driftsmiljøer.

 • Ledende detaljhandel

  Ledende detaljhandel

  Ricohs løsning for utskriftsstyring strømlinjeformer dokumentflyt og forbedrer kundekommunikasjon for bankforetak

Relaterte tjenester


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss