Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Helsetjenester

Pasientene dine stoler på den medisinske ekspertisen din. Men helsetjenester er ikke alt. Organisasjonen din trenger intelligente systemer og teknologier for å kunne gi effektiv behandling til riktig tid.


Teknologiløsningene som gjør at du kan konsentrere deg om pasientene dine.

Ricoh er her for å hjelpe deg med å effektivisere administrative prosesser, bedre tilgang til informasjon og frigjøre medisinske ressurser som for tiden er opptatt med administrative oppgaver.

Vi har lang erfaring innen helsesektoren over hele verden og har utviklet tjenester og løsninger som skal møte dine skiftende behov. Våre løsninger for helsetjenesten er skreddersydd hvert enkelt miljø og fokuserer på å flytte det administrative presset vekk fra medisinsk personell.

Teknologiløsningene våre gjør at du kan automatisere prosesser som blant annet registrering av nye pasienter og viktige medisinske opplysninger på en rask måte. Vi bidrar til at viktige systemer er sammenkoblet og gjør de medisinske dataprosessene dine enklere.

Relaterte kundecaser

 • USP & QUIRON Hospital Group

  USP & QUIRON Hospital Group

  Ricohs eRecord Connect hjelper en sykehusgruppe med å forbedre sin pasientbehandling gjennom en omstilling fra papirbaserte prosesser.

 • Vlietland Hospital

  Vlietland Hospital

  Ricoh's eRecord Connect helps Vlietland Hospital improve patient care with digitisation of patient records.

 • Nij Smellinghe

  Nij Smellinghe

  Ricoh helps Ziekenhuis Nij Smellinghe reduce time spent on administration tasks and save costs with eRecord Connect.

 • Mathias-Spital Rheine

  Mathias-Spital Rheine

  Ricoh's G700SE digital cameras have helped the Mathias-Spital Rheine hospital to digitise its image documentation process.

 • Jeroen Bosch Hospital

  Jeroen Bosch Hospital

  Ricoh's Patient Workflow Management enables patients to self-register, allowing visitors easy access to all the logistical details they need for their hospital stay.

Relaterte tjenester


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss