Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Tjenester innen høyere utdanning

Høyere utdanning har blitt en mer konkurranseutsatt sektor ettersom universiteter og andre utdanningsinstitusjoner i større grad kjemper om studentene og gode forelesere. Studentene og foreleserne ønsker å være trygge på at institusjonen de velger vil gi dem den teknologien, de verktøyene og den støtten de trenger for å produsere og innovere.


Hold deg oppdatert i et konkurranseutsatt marked

I dagens globaliserte verden er det konkurranse om studentene og foreleserne ved høyere utdanningsinstitusjoner. Stadig dyrere utdanninger gjør at studentene blir mer kresne og ser etter mer enn bare omdømme. Studentene og foreleserne vil ha førsteklasses tjenester og tilgang til det siste innen teknologi, i tillegg til kvalitativt fagmiljø.

Det kan være vanskelig for høyere utdanningsinstitusjoner å holde tritt med den raske teknologiske utviklingen. Stadig flere utdanningsinstitusjoner utvikler samarbeid med troverdige teknologipartnere for å holde seg oppdatert.

Ricoh er her for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert slik at du kan tilby studenter og ansatte de verktøyene de trenger for å utmerke seg i dagens kunnskapsøkonomi. Våre tjenester og løsninger for høyere utdanningsinstitusjoner er utviklet for å møte behov som utvikler seg raskt.

Vi kan hjelpe deg med å redusere kostnader takket være utskrifts- og IT-tjenestene våre samt gjennom å modernisere campussamarbeid og læringsomgivelsene til studentene og de ansatte ved å gi tilgang til den seneste IT-, utskrifts- og kommunikasjonsteknologien. Vi kan øke ytelsen til de dokumentintensive prosessene dine, som blant annet opptak og karakteradministrasjon, slik at du får sikker tilgang til disse nøkkeldataene til enhver tid, uansett hvor du befinner deg.

I tillegg innebærer industriekspertisen og innovasjonsevnen vår at vi ligger et hestehode foran trendene innen høyere utdanningsteknologi slik at du kan konsentrere deg om det du kan best.

Relaterte kundecaser

 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh implementerer et virtuelt læremiljø som legger til rette for dynamisk informasjonstilgang og samarbeid.

 • Humboldt-Universität

  Humboldt-Universität

  Nye utskriftsfasiliteter ved det tyske universitetet Humboldt-Universität zu Berlin gir bedre tjenestetilbud for studenter og reduserer nedetid.

 • TU Delft

  TU Delft

  TU Delft-universitetet i Nederland sparer 550 000 euro i året gjennom digital arbeidsflytløsning som automatiserer betalingsprosesser.

 • University of Groningen

  University of Groningen

  Ricohs Managed Document Services sikrer Universitetet i Groningen en årlig besparelse på 700 000 euro.

 • Wico Scholengemeenschap

  Wico Scholengemeenschap

  Med Ricohs hjelp kan skoler i Belgia produsere mer effektivt læremateriell til en lavere kostnad.

Relaterte tjenester


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss