HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Tjenester innen høyere utdanning

Høyere utdanning har blitt en mer konkurranseutsatt sektor ettersom universiteter og andre utdanningsinstitusjoner i større grad kjemper om studentene og gode forelesere. Studentene og foreleserne ønsker å være trygge på at institusjonen de velger vil gi dem den teknologien, de verktøyene og den støtten de trenger for å produsere og innovere.


Hold deg oppdatert i et konkurranseutsatt marked

I dagens globaliserte verden er det konkurranse om studentene og foreleserne ved høyere utdanningsinstitusjoner. Stadig dyrere utdanninger gjør at studentene blir mer kresne og ser etter mer enn bare omdømme. Studentene og foreleserne vil ha førsteklasses tjenester og tilgang til det siste innen teknologi, i tillegg til kvalitativt fagmiljø.

Det kan være vanskelig for høyere utdanningsinstitusjoner å holde tritt med den raske teknologiske utviklingen. Stadig flere utdanningsinstitusjoner utvikler samarbeid med troverdige teknologipartnere for å holde seg oppdatert.

Ricoh er her for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert slik at du kan tilby studenter og ansatte de verktøyene de trenger for å utmerke seg i dagens kunnskapsøkonomi. Våre tjenester og løsninger for høyere utdanningsinstitusjoner er utviklet for å møte behov som utvikler seg raskt.

Vi kan hjelpe deg med å redusere kostnader takket være utskrifts- og IT-tjenestene våre samt gjennom å modernisere campussamarbeid og læringsomgivelsene til studentene og de ansatte ved å gi tilgang til den seneste IT-, utskrifts- og kommunikasjonsteknologien. Vi kan øke ytelsen til de dokumentintensive prosessene dine, som blant annet opptak og karakteradministrasjon, slik at du får sikker tilgang til disse nøkkeldataene til enhver tid, uansett hvor du befinner deg.

I tillegg innebærer industriekspertisen og innovasjonsevnen vår at vi ligger et hestehode foran trendene innen høyere utdanningsteknologi slik at du kan konsentrere deg om det du kan best.

 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh implementerer et virtuelt læremiljø som legger til rette for dynamisk informasjonstilgang og samarbeid.

 • Humboldt-Universität

  Humboldt-Universität

  New print facilities at German university Humboldt-Universität zu Berlin enhances student services and reduces downtime

 • University of Groningen

  University of Groningen

  Ricoh's Managed Document Service saves the University of Groningen €700 000 a year.

 • Wico Scholengemeenschap

  Wico Scholengemeenschap

  Med Ricohs hjelp kan skoler i Belgia produsere mer effektivt læremateriell til en lavere kostnad.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss