Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Offentlige tjenester

I et skiftende økonomisk klima med økt vekt på datasikkerhet og krav om å gjøre prosessene mer effektive, står den offentlige sektoren overfor betydelige utfordringer. Ricoh hjelper offentlige etater med å dra utbytte av teknologi for å effektivisere og sikre systemene sine.


Bruke teknologi til nyvinninger og vekst

Dagens offentlige etater må yte tjenester og sørge for rammeverk til både borgere og næringslivet. De må beskytte borgernes informasjon og tilrettelegge og effektivisere egne prosesser slik at de kan utrette mer med færre ressurser.

Takket være Ricohs erfaring med teknologiinnovasjon kan vi støtte offentlige etater i en offentlig sektor i endring. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester og tilnærminger som gjør at vi kan skreddersy løsninger for komplekse og nye behov.

Vi tilbyr teknologiløsninger som har hjulpet offentlige etater rundt om i verden med å redusere kostnader, forbedre kommunikasjonen, oppdatere prosesser og sørge for sikker informasjonsbehandling. Vi har løsningen for deg enten du ønsker å øke kvaliteten på tjenestene til etaten din, forbedre måten offentlige tjenestemenn arbeider på, eller øke den administrative effektiviteten.

Relaterte kundecaser

  • FGC

    FGC

    Ricohs outsourcing-tjenester hjelper regional jernbaneoperatør ved å redusere ventetiden med 50 %, og dermed oppnå økt kundetilfredshet.

Relaterte tjenester


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss