Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Bedriftseier


Dra nytte av digital transformasjon som bidrar til vekst. Ved å implementere prosessautomatisering kan bedriftseiere øke effektiviteten og utruste salgsteam med digitale verktøy som bidrar til en personlig tilpasset kundeopplevelse, redusert betalingstid, og som gir kundene og leverandørene bedre resultater.

For at bedriften skal lykkes er det avgjørende at den klarer å beholde kundene og satser på vekst. Bedriftseiere som utnytter digital transformasjon kan bidra til at kundene, ansatte og leverandørene blir mer fornøyde, samtidig som de oppnår økt effektivitet og fleksibilitet som gjør bedriften bedre rustet for fremtiden. Ricoh kan hjelpe bedrifter med bedre kundekommunikasjon, samhandling mellom ansatte og motivasjon blant leverandører.

Harness transformation to power growth

 • Styrk kundeopplevelsen for å utvide virksomheten din

  Styrk kundeopplevelsen for å utvide virksomheten din

  Gi salgsteamene dine digitale verktøy slik at de kan kommunisere  personlig tilpasset innhold via flere kanaler på riktig tidspunkt og i riktig format, uansett hvor de jobber.

 • Oppnå raskere digital transformasjon

  Oppnå raskere digital transformasjon

  Utnytt prosessautomatisering for å redusere betalingstiden og for å kunne levere raskere resultater til kundene og leverandørene dine. Bli mer fleksibel og effektiv med bedre fordeling av ressursene dine.

 • Legg til rette for en spredt arbeidsstyrke

  Legg til rette for en spredt arbeidsstyrke

  Oppnå bedre samarbeid og effektivitet uten begrensninger. Hjelp de ansatte med å få en sømløs brukeropplevelse fra alle enheter og plasseringer. 

 • Skap bærekraftig vekst

  Skap bærekraftig vekst

  Bruk miljøengasjementet ditt til å tiltrekke deg nye kunder og medarbeidere. Reduser karbonavtrykket ditt med økt satsing på fjernarbeid og teknologi for prosessautomatisering.  

Fremtidig vekst i små bedrifter

Et innblikk i hvor stor betydning digital transformasjon har i utformingen av moderne arbeidsplasser, som gjør at ansatte kan jobbe fra hvor som helst, og at bedrifter kan legge grunnlaget for gode resultater også i fremtiden.
Small Business Future Growth - Thumbnail imageDigitaliserings hurtigtest

Digitaliserings hurtigtest

Hvor langt har din bedrift kommet i digitalisering?

Ta testenTa kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle virksomheten din.

Kontakt oss