Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Eiere av små bedrifter – Forretningskontinuitet

Oppretthold kontakten i bedriften din

En nylig undersøkelse viser at bare 12 % av arbeidstakere er sterkt enige i at de har tilgang til all informasjonen de trenger og enkelt kan samarbeide med kollegaer.

Vi kan hjelpe deg med å opprettholde kontakten i bedriften din ved hjelp av teknologiløsninger som styrker bedriften og hjelper deg med å beholde smidigheten og evnen til å omstille deg. Teamene våre kan hjelpe deg med å utarbeide en skreddersydd pakke eller finne de beste verktøyene for behovene dine fra senteret vårt for digitale arbeidsplassløsninger, der du kan finne alt du trenger.

Oppretthold produktiviteten

Unngå driftsavbrudd ved hjelp av sikre løsninger for fjernarbeid som gjør at de ansatte kan jobbe effektivt fra hvor som helst, og autoriser viktige forretningsprosesser fra en ekstern plassering.

 • Hjemmearbeidspakke

  Hjemmearbeidspakke

  Styrk arbeidsstokken din med trygge og fleksible verktøy for fjernarbeid og opplæring.

 • Møteromsløsninger

  Møteromsløsninger

  Hold kontakten i arbeidsgrupper ved hjelp av fleksible, mobile og brukervennlige løsninger for videokonferanse og samarbeid. 


Øk effektiviteten ved hjelp av automatisering

Automatisering av viktige forretningsprosesser kan hjelpe bedriften din med å fortsette å fungere sømløst fra hvor som helst, samtidig som du reduserer kostnadene og menneskelige feil.

 • Ricoh Smart Integration Control+

  Ricoh Smart Integration Control+

  Brukervennlige apper som er enkle å bruke, og gir deg øyeblikkelig tilgang til viktig informasjon.

 • Intelligent automatisering av arbeidsflytprocesser

  Intelligent automatisering av arbeidsflytprocesser

  Automatiser viktige prosesser via skyen for å redusere kostnader og forbedre kundeopplevelsen.

 • Leverandørfaktura-pakke

  Leverandørfaktura-pakke

  Bli kvitt betalingsforsinkelser, dobbeltbetaling og ukorrekte betalinger, som medfører høyere utgifter i din organisasjon


Optimaliser bedriften din i skyen

Enten du ønsker å utarbeide en smidig, moderne IT-infrastruktur som gir økt bedriftfleksibilitet og produktivitet, eller du ønsker bedre kostnadseffektivitet, kan Ricoh hjelpe deg med å gå over til skytjenester.

Vi tilbyr også tjenester for nettverkstyring med bransjeledende teknologi, datasentre med høy sikkerhet og teknisk støtte døgnet rundt.

Optimaliser bedriften din i skyen


Finn ut mer og last ned rapporten

 • Galledia Copydruck

  Galledia Copydruck

  Galledia Copydruck is a highly successful commercial printing business and the first in Switzerland to invest in Ricoh’s flagship digital colour sheetfed press, the Pro C9200.

 • Fource

  Fource

  Fleksibelt ressursstyringssystem effektiviserer markedskommunikasjonen

 • Rethink (ITS)

  Rethink (ITS)

  En ledende rekrutteringsvirksomhet bruker Ricoh til å gjøre IT-finansiering om fra en kapitalkostnad til en driftskostnad

 • Menzies

  Menzies (ITS)

  Ricoh og Microsoft hjelper distribusjonsvirksomheten i Storbritannia med å forbedre kundeservicen og produktiviteten


Ta kontakt

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss