Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Facilities Management


Tidene har endret seg for Facility Managers ettersom organisasjoner er blitt mer opptatt av å finne innovative løsninger som ivaretar de ansattes helse og sikkerhet. Bedriftsledere legger et stadig større ansvar på dem for å utforme kontorlokalene med tanke på miljø og bærekraft når de går over til en hybrid arbeidsmodell.

Organisasjoner ønsker at både ansatte og besøkende skal føle seg vel, samtidig som de vil oppnå maksimal produktivitet og levere en stabil kundeopplevelse. Facility Managers har oppgaven med å tilrettelegge for dette og oppfylle behovene til bedriften og de ansatte, som stadig endrer seg i et hybrid arbeidsmiljø. Ricoh kan hjelpe til med ny utforming av arbeidsplassen som også tar hensyn til miljø, for å sikre forretningskontinuitet og bærekraft.

Design det optimale kontorlokalet

 • Legg til rette for en hybrid arbeidsstyrke

  Legg til rette for en hybrid arbeidsstyrke

  Få bedre samarbeid og øk produktiviteten ved at ansatte kan jobbe på en sikker måte fra hvor som helst uten at brukeropplevelsen blir dårligere.

 • Gi kontorlokalene ny utforming

  Gi kontorlokalene ny utforming

  Gjør kontoret ditt til et trygt og attraktivt sted hvor de ansatte kan møtes, samarbeide og skape innovasjon. Få bedre utnyttelse av arbeidsplassen og kunnskap om hvordan den brukes, slik at du kan optimalisere arbeidsmiljøet ytterligere.

 • Øk satsingen på miljø og bærekraft

  Øk satsingen på miljø og bærekraft

  Gjør den hybride arbeidsplassen om til et sikrere og mer bærekraftig miljø samtidig som du kan administrere og forbedre ytelsen på en effektiv måte.

Fremtidens arbeidsplass: tilpasningsdyktige «team i team»

Les Ricohs IDC-rapport og finn ut mer om hvorfor teamarbeid, tverrfaglig samarbeid og fleksibilitet er viktig for en bedrift. Lær mer om hvordan teknologi endrer måten vi jobber på.
IDC logo - image


Kundehistorier

 • Visma Raet

  Visma Raet

  Leverandør av skytjenester til personalavdelinger Visma Raet går over til hybridarbeid med hjelp fra Ricoh

 • Copernico

  Copernico

  Ricoh gir kontorfellesskapet Copernico et konkurrransefortrinn med et sikkert pakkeleveringssystem

 • JP/Politikens Hus

  JP/Politikens Hus

  Ricoh øker andelen digitale møter og reduserer kostnadene til forlaget JP/Politikens Hus


Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å omforme kontorlokalene dine.

Kontakt oss