homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Facilities Management


Tidene har endret seg for Facility Managers ettersom organisasjoner er blitt mer opptatt av å finne innovative løsninger som ivaretar de ansattes helse og sikkerhet. Bedriftsledere legger et stadig større ansvar på dem for å utforme kontorlokalene med tanke på miljø og bærekraft når de går over til en hybrid arbeidsmodell.

Organisasjoner ønsker at både ansatte og besøkende skal føle seg vel, samtidig som de vil oppnå maksimal produktivitet og levere en stabil kundeopplevelse. Facility Managers har oppgaven med å tilrettelegge for dette og oppfylle behovene til bedriften og de ansatte, som stadig endrer seg i et hybrid arbeidsmiljø. Ricoh kan hjelpe til med ny utforming av arbeidsplassen som også tar hensyn til miljø, for å sikre forretningskontinuitet og bærekraft.

Design det optimale kontorlokalet

 • Legg til rette for en hybrid arbeidsstyrke

  Legg til rette for en hybrid arbeidsstyrke

  Få bedre samarbeid og øk produktiviteten ved at ansatte kan jobbe på en sikker måte fra hvor som helst uten at brukeropplevelsen blir dårligere.

 • Gi kontorlokalene ny utforming

  Gi kontorlokalene ny utforming

  Gjør kontoret ditt til et trygt og attraktivt sted hvor de ansatte kan møtes, samarbeide og skape innovasjon. Få bedre utnyttelse av arbeidsplassen og kunnskap om hvordan den brukes, slik at du kan optimalisere arbeidsmiljøet ytterligere.

 • Øk satsingen på miljø og bærekraft

  Øk satsingen på miljø og bærekraft

  Gjør den hybride arbeidsplassen om til et sikrere og mer bærekraftig miljø samtidig som du kan administrere og forbedre ytelsen på en effektiv måte.

Fremtidens arbeidsplass: tilpasningsdyktige «team i team»

Les Ricohs IDC-rapport og finn ut mer om hvorfor teamarbeid, tverrfaglig samarbeid og fleksibilitet er viktig for en bedrift. Lær mer om hvordan teknologi endrer måten vi jobber på.
IDC logo - image


Kundehistorier

 • Visma Raet

  Visma Raet

  Leverandør av skytjenester til personalavdelinger Visma Raet går over til hybridarbeid med hjelp fra Ricoh

 • Copernico

  Copernico

  Ricoh gir kontorfellesskapet Copernico et konkurrransefortrinn med et sikkert pakkeleveringssystem

 • JP/Politikens Hus

  JP/Politikens Hus

  Ricoh øker andelen digitale møter og reduserer kostnadene til forlaget JP/Politikens Hus


Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å omforme kontorlokalene dine.

Kontakt oss