Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Handlinger


Stadig flere organisasjoner gjør forbedringer i driftsfunksjonene for å oppnå økt forretningsvekst ved at de reduserer den manuelle arbeidsmengden og dermed kan yte bedre service. Ta i bruk digitale driftsprosesser som reduserer kostnader, gir informasjon om enhetsytelsen og innfører teknologi i verdensklasse. Dette hjelper deg med å ta smartere avgjørelser som kommer kundene dine til gode.

Bedrifter må omdefinere og optimalisere alle aspekter ved driften. For å lykkes med dette må de redusere den manuelle arbeidsmengden for å frigjøre mer tid til å gi førsteklasses service og verdi for kundene. Ricoh tilbyr en rekke løsninger som kan hjelpe driftsledere med å sikre forretningskontinuitet, øke veksten i bedriften og forbedre kundeopplevelsen.

Transformer driften

 • Innfør prosesser av høyere kvalitet

  Innfør prosesser av høyere kvalitet

  Gå fra en papirbasert arbeidsflyt til å prioritere en digitalisert drift som medfører betydelige kostnadsbesparelser, økt driftseffektivitet og positive resultater for miljøstrategien din.

 • Lever en stabil tjeneste

  Lever en stabil tjeneste

  Lever førsteklasses service med forbedret styringsstruktur og økt kunnskap om enhetsytelse, og implementer bransjeledende teknologi over hele verden.

 • Få mer fornøyde kunder

  Få mer fornøyde kunder

  Gi de ansatte tilgang til bedre driftsdata som styrker samarbeidet og beslutningsgrunnlaget for å øke kundetilfredsheten.

Utviklingen av robotisert prosessautomatisering

Moderne bedrifter sliter fremdeles med utdatert programvare som gjør at de grunnleggende forretningsprosessene går sakte. Uten ett helhetlig informasjonssystem krever selv de enkleste forespørslene at man må hente informasjon fra flere kilder, og dette gjør databehandlingen tungvint og lite effektiv.
The Evolution of RPA > - 504 x 252Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å omstrukturere driftsprosessene dine.

Kontakt oss