Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Informasjonsteknologi


Når de ansatte jobber fra forskjellige steder, er det viktig å ha en solid IT-infrastruktur som bidrar til mer effektiv digital transformasjon og forhindrer avbrudd.

Bedrifter er i ferd med å tilpasse seg en hybrid arbeidsmodell, og derfor er det helt avgjørende at alle enheter og data som lagres i skytjenester, er sikret. IT-avdelingen forventes i økende grad å skulle levere en stabil brukeropplevelse av høy kvalitet som både øker produktiviteten og oppdrettholder driften. Ricoh tilbyr en rekke løsninger som lar IT-ledere implementere en kombinasjon av maskinvare og programvare tilpasset de behovene bedriften har, og således skape en skalerbar plattform som følger veksten.

Forbedre IT-infrastrukturen

 • Gjør det lettere for ansatte å jobbe ulike steder

  Gjør det lettere for ansatte å jobbe ulike steder

  En stabil brukeropplevelse på alle enheter styrker samarbeidsevnen, produktiviteten og medarbeidertilfredsheten. Dra nytte av Ricohs utvalg av programmer og teknologi som tilrettelegger for sikkert hybridarbeid.

 • Oppnå raskere digital transformasjon

  Oppnå raskere digital transformasjon

  Digital transformasjon bidrar til en mer kostnadseffektiv drift. Velg en digital tjenesteleverandør som har løsninger for samarbeid og kommunikasjon, og som tar seg av skybasert prosessautomatisering, arkivering og infrastruktur.

 • Etabler en sikker og integrert IT-infrastruktur

  Etabler en sikker og integrert IT-infrastruktur

  Velg en kombinasjon av lokale tjenester og skytjenester for å få integrert teknologi og tjenester som oppfyller dine behov. 

Mellomstore bedrifter: Hva hindrer forretningsvekst?

De fleste IT-ledere hadde jobbet med strategier for digital transformasjon i mange år da covid-19-utbruddet satte nye betingelser for teknologiinfrastrukturen. Denne rapporten belyser de ansattes opplevelser med å jobbe hjemmefra, og den veileder IT-ledere i mellomstore bedrifter i hvordan de kan oppfylle behovene til ansatte og kunder slik at de lettere kan takle de usikre tidene i vente.

Mid-Market - Barriers Insights - image 504Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å omforme IT-infrastrukturen din.

Kontakt oss