Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Økonomi


Til tross for et svært ustabilt marked må økonomiavdelingen fortsette å jobbe for å gjøre organisasjonen mer robust.

Mens bedriftsledere prøver å tilpasse seg nye arbeidsmåter, er det blitt desto mer krevende for økonomiavdelingen å kontrollere kontantstrømmen og innrette organisasjonen for fremtiden. Ved å modernisere økonomi- og regnskapsrutinene med Ricohs tjenester kan økonomirådgivere opprettholde bedriftskontinuitet, kontrollere kontantstrømmen og bidra til at organisasjonen lykkes med sin langsiktige forretningsstrategi.

Forbedre økonomiprosessene

 • Kontroller kontantstrømmen

  Kontroller kontantstrømmen

  Reduser betalingstiden og få bedre oversikt slik at du lettere kan kontrollere kontantstrømmen med automatiserte løsninger for leverandørreskontro.

 • Behandle fakturaer via flere kanaler i henhold til regelverket

  Behandle fakturaer via flere kanaler i henhold til regelverket

  Forbedre kunde- og leverandørforhold og åpne opp for nye forretningsmuligheter. Send faktura i mottakerens ønskede format og i tråd med skattelovgivningen.

 • Effektiviser økonomiprosessene dine

  Effektiviser økonomiprosessene dine

  Reduser de ansattes administrative arbeidsmengde. Digitaliser arbeidsflyten, lagre dokumenter i skyen og gjør det lettere å indeksere og finne dem, og få raskere tilgang med elektronisk godkjenning.

6 steg til en oversiktlig kontantstrøm og en bærekraftig virksomhet

Denne e-boken gir veiledning og råd om hvordan du kan implementere de beste løsningene dersom du ønsker å administrere kontantstrømmen mer effektivt, optimalisere økonomi- og regnskapsrutinene, eller legge en strategisk plan for fremtidig, bærekraftig drift
6 ways to control cashflow - 504 x 252

Kundehistorier

 • TU Delft

  TU Delft

  TU Delft-universitetet i Nederland sparer 550 000 euro i året gjennom digital arbeidsflytløsning som automatiserer betalingsprosesser.

 • GAM Case Study

  GAM

  Ricoh hjelper det globale kapitalforvaltningsselskapet GAM med å forbedre informasjonsflyten i hele sin verdensomspennende virksomhet.


Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å omstrukturere økonomistyringen din.

Kontakt oss