HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Personalavdeling


Personalavdelingens rolle er i endring. Personalavdelingen har en viktig oppgave med å finne løsninger på utfordringene som oppstår i et arbeidsmiljø i endring, så vel som å fremme engasjement hos de ansatte og administrere sentrale forretningsprosesser.

Personalavdelingen er ansvarlig for at de ansatte har oppgavene, utstyret og tilkoblingene de trenger i en hybrid arbeidsmodell, og samtidig skal de ivareta virksomhetskritiske forretningsprosesser. For å hjelpe personalrådgivere med å håndtere denne sammensatte rollen har Ricoh en rekke løsninger for kommunikasjon og samarbeid som bidrar til at de ansatte får en bedre arbeidshverdag.
 • Legg til rette for ulike måter å jobbe på

  Legg til rette for ulike måter å jobbe på

  Gjør hybridarbeid til en del av virksomheten og gjør det lettere å samarbeide produktivt og sikkert uten avbrudd uansett hvor man befinner seg.

 • Skap en helt ny arbeidsopplevelse

  Skap en helt ny arbeidsopplevelse

  Bidra til at det ansatte ønsker å engasjere seg og bli værende i bedriften med løsninger for digitale arbeidsplasser som gir en brukeropplevelse av høy kvalitet.

 • Bidra til sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen

  Bidra til sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen

  Prioriter de ansattes velbefinnende og tenk nytt om arbeidsplassen.

 • Integrer dokumenthåndteringen

  Integrer dokumenthåndteringen

  Effektiviser personalprosessene og dokumenthåndteringen ved å gi de ansatte tilgang til å samhandle eksternt uansett hvor de befinner seg. Ricoh kan hjelpe deg med å øke produktiviteten ved å automatisere de daglige forretningsprosessene og gi en bedre brukeropplevelse, medarbeidertilfredshet og engasjement.

Motivere en digital og spredt arbeidsstyrke


En god bedriftskultur bidrar til å motivere de ansatte. Mangelfull teknologi påvirker imidlertid de ansattes arbeidshverdag og kan føre til lavere produktivitet.
Inspiring a Dispersed Digital Workforce - image 504
 • Sodexo Logo

  Sodexo

  Leverandør av kantine- og fasilitetstjenester gir sine ansatte en bedre lunsjopplevelse med Ricohs smartskap.

 • B&M

  B&M

  Forhandleren B&M oppnår økt vekst og produktivitet ved å implementere Ricohs løsning for digital dokumenthåndtering.


Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å omforme personalavdelingen din.

Kontakt oss